Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Eίμαστε Ολυμπιακοί,αλλά δεν είμαστε μαλάκες (όλοι)

Τέτοια σιχαμάρα για τη φαρσοκωμωδία που παίζεται στα ελληνικά γήπεδα δεν έχω ξανανιώσει.Αυτό το φετινό είναι από τα άγραφα.

Δε στέκομαι στα πέναλτι,Κουκουλάκης & Κάκος σφυρίζανε,γνωστοί σε όλους μας.Ο κάθε κόρακας είναι δεμένος με ένα άρμα.Άλλοι είναι στο πράσινο,άλλοι στο κόκκινο κλπ.

Χρόνια γίνεται αυτό γι αυτό μην πέφτετε από τα σύνεφα και χαλόου...πρεπει να σας πω την αλήθεια : η Αμερική ανακαλύφθηκε...

Απορώ που ακόμα κάποιοι πληρώνουν χρήματα για να πάνε στο γήπεδο και εκπλήσσομαι που κάποιοι ακόμα αγοράζουν εφημερίδες.

Εμένα πάντως μου την έχει δώσει αυτή η ακατάσχετη μεταγραφολογία που γίνεται στην ομάδα μου τον Ολυμπιακό,μετά από κάθε αγώνα και που έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Δε φτάνει που φορτωθήκαμε τον αληταρά Τζεμπούρ κάθε αγωνιστική που περνάει ο Ολυμπιακός αγοράζει τον MVP του αντίπαλου.

Την περασμένη αγωνιστική αγοράσαμε - και καλά - το Γεωργιάδη του περούκα,επειδή μας κόλλησε 2 μπαλάκια.

Χθες αγοράσαμε - υποτίθεται - το Νεγκρά,επειδή -λένε- κατέβασε τα ρολά.Αύριο μετά το ντέρμπι με το βάζελο δε χάνουμε τίποτα να αγοράσουμε και το Σισέ.

Αφήστε ρε να ψωνίσει και κανένας άλλος.Βρήκατε το Βαγγέλα καβλωμένο και πέσατε να φάτε.Μεροκαματιάρηδες Ολυμπιακάρες του κώλου.

Εμείς οι γάβροι είμαστε οι πιο απαιτητικοί οπαδοί στην Ελλάδα.Πώς να μην είμαστε όταν ευτυχήσαμε να δούμε παικταράδες στην ομάδα μας τα τελευταία χρόνια,ενώ ο βάζελος έχει κάνει την αμπαλία επιστήμη και η ΑΕΚ απλά δεν υπάρχει ;

Σταματήστε λοιπόν το δούλεμα γιατί με Μανιάτηδες,Γεωργιάδηδες και Νεγκράδες ομάδα δε γινόμαστε αγαπητοί δημοσιοκάφροι που μέχρι χθες το παίζατε ουδέτεροι και σήμερα πουλάτε φτηνό οπαδιλίκι.

Αυτά να πάτε να τα κάνετε στη ΘΥΡΑ4 που μασάνε από χτυπήματα καρδιάς και φανελοφιλήματα.Εδώ είναι Πειραιάς !

Κοιτάξτε την ομάδα και μην την πατήσετε όπως την πάτησε πέρσι ο βάζελος που στηρίχτηκε στη δική μας ανυπαρξία και έγινε πουτάνα στην Ευρώπη με 2-13.

Ξέρω ότι πολλοί θα διαφωνήσετε με όσα γραφω,γι αυτό τα σχόλια είναι ανοιχτά ώστε να γίνει διάλογος.

ΥΓ,,,Τίποτα κολλημένοι μαλάκες να μην κάνουνε τον κόπο να γράψουνε γιατί θα φάνε Χ

Δεν υπάρχουν σχόλια: