Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Γεια σου Θεσσαλονίκη «αδερφούπολη»

Την αρχή την έκανε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος ανακοινώνοντας ότι θα ήταν τιμή του να στεφανώσει πoύστηδες.

Να με συμπαθάτε για τον όρο,όμως αυτά τα gay & τα ομοφυλλόφυλος τα αφήνω για τους ψευτο- προοδευτικούς αριστερίζοντες,που τον ψιλοπαίρνουνε κιόλας άμα λάχει.

Συνεχίζω : Η όλη φάση με το δημαρχούκο ήταν επόμενο να ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών από τους κανονικούς ανθρώπους,που έτσι όπως πάει η δουλειά έχουνε καταντήσει γραφικοί.

Η ζημιά είναι ακριβώς η ίδια με ότι έγινε στις εκλογές : βγαίνει αυτή η μαϊμού ο τραγόπαππας, που έτσι κι αλλιώς είναι γραφικός και το αποτέλεσμα είναι να μας παίρνει όλους η μπάλα.

Για όποιον έχει στοιχειώδες μυαλό αυτό είναι το 1ο στάδιο.Το 2ο στάδιο θα είναι να υιοθετούν παιδια.Αν περάσει το 1ο είναι θέμα χρόνου να περάσει και το 2ο.

'Ετσι θέλουνε να εξαπλωθούνε οι ανώμαλοι.Με τις υιοθεσίες,αφού είναι λογικό ότι το παιδί που θα μεγαλώσει σε πουστοοικογένεια,θα βγει πούστης αν είναι αγόρι ή καραλεσβία του κερατά αν είναι κορίτσι.

Βλέπετε μέχρι σήμερα ο κώλος δε γεννάει παιδιά,άσχετα αν έχουμε γεμίσει κωλόπαιδα.

Μιας και ανέφερα (τυχαία) για κωλόπαιδα,από κοντά στο δημαρχούκο ο Αντώνης Κανάκης,ένας σύγχρονος αριστεριστής golden boy που έχει ψώνιο με τη δημοσιότητα και οι μαλάκες που τον βλέπουνε και τους αρέσει τον έχουν ανάγει σε κριτή των πάντων.

Για τον Κανάκη και την πουστωδία του,αν δεν συμφωνείς με την άποψή τους είσαι Πρέκας...

Μας λέει λοιπόν ο εν λόγο νεόπλουτος ότι είναι απόλυτα φυσικό να παντρεύονται οι πο*στηδες και μεταξύ άλλων τονίζει :

«Φανταστείτε μία κοινωνία με πλειοψηφία ομοφυλόφιλους, όπου οι ετερόφυλοι εισπράττουν χλευασμό, απαξίωση, απομόνωση, μίσος, μόνο και μόνο επειδή είναι αυτό που είναι. Ας μην κάνουμε στους άλλους ότι δεν θα θέλαμε να κάνουν σε εμάς...»

Κανάκη φαντάσου εσύ τον εαυτό σου αύριο να κάνεις ένα γιό πούστη και μετά να βγεις να μας τα ξαναπείς.Θα σου άρεσε ;

Όσο για την υπερήφανη Θεσσαλονίκη απορώ : Τι γίνεται εκεί ρε καρντάσια ;

«Αδερφούπολη» πάνε να σας κάνουνε ;

ΣΗΜ : Αδερφές,πισωγλέντες,ψευτοαριστεροί,τραβεστοί και λοιποί ανώμαλοι μην τολμήσετε να γράψετε σχόλιο γιατί θα σας καταραστώ να γίνετε κανονικοί

Δεν υπάρχουν σχόλια: