Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2011

Πληρώσαμε το «Πάμε παιχταρά μου»

Σήμερα πέσανε οι μάσκες και φάνηκε περίτρανα η πράσινη πουστιά που τόσα χρόνια παίζεται στα ελληνικά γήπεδα.Χωρίς ίχνος ντροπής η κωλοφυλλάδα ΠΡΑΣΙΝΗ βγαίνει και δικαιώνει τον Κωνσταντινέα για ένα σφύριγμα που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα στην Τούμπα.
Οι εραστές της κασέτας που τόσο καιρό είχαν φορέσει το προσωπείο της κάθαρσης,σήμερα βγαίνουν και δείχνουν το βρώμικο αλλά πραγματικό τους πρόσωπο.
Η ομάδα της αλογοτροφής πανηγυρίζει επειδή ο αφελής Κωνσταντινέας υπέκυψε στον ψυχολογικό πόλεμο που τόσο καιρό έντεχνα του ασκούσαν για το περίφημο «πάμε παιχταρά μου» που είπε στον Τοροσίδη.
Ο ορισμός του στο χθεσινό παιχνίδι αποδείχτηκε περίτρανα πως μόνο τυχαίος δεν ήταν.'Επρεπε να εξιλεωθεί και εξιλεώθηκε.
Φυσικά σήμερα ΟΛΕΣ οι εφημερίδες γαργάρα κανονική.Ούτε κασσέτες,ούτε εκπομπές,ούτε φωνή ούτε ακρόαση.
Όταν χάνει ο Ολυμπιακός δικαιώνεται κάθε μίζερος και κάθε πικραμένος.Δικαιώνεται ο ρουφιάνος,ο γλύφτης,ο κωλοτούμπας,ο κερατάς και ο αγάμητος.

Γι αυτό λοιπόν γατάκια σας άξιζε η Ριζούπολη,σας άξιζε το Καραϊσκάκη και σας αξίζουν όλα τα δεινά που έχετε να πάθετε στο μέλλον

2 σχόλια:

giaolaftaieioolympiakos είπε...

Μην ξεχνάς φίλε μου ότι όταν χάνει ο Ολυμπιακός, κερδίζει το Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Και, τούμπαλιν, όταν κερδίζει ο Ολυμπιακός, το Ελληνικό Ποδόσφαιρο πάει 100 χρόνια πίσω. Είναι σαν να λέμε: "Eντάξει, θα παίρνουμε τα ψεύτικα πέναλτι με Πανιώνιο, με Σέρρες, με Αστέρα, με Ηρακλη, με Άρη, με Μπαοκ, με ΑΕΚ, με..., με...., αλλά.....όταν παίζουμε μαζί σας, θέλουμε διαιτησία 50-50." Και το Όσκαρ υποκρισίας πάει στον ΠΟΑ. Ρε, έναν Σισέ που θέλουνε για άντρα της χρονίας.

Αλλά, ούτως ή άλλως, για όλα φταίει ο Ολυμπιακός.
* Για την αυξητική στήθους της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ευθύνεται ο Ολυμπιακός.
* Για την στυτική δυσλειτουργία που ενδέχεται να επηρεάσει μελλοντικά οποιονδήποτε άντρα στην Ευρώπη, στην Ασία, στην Ωκεανία, στην Αφρική, στην Λατινική Αμερική, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και σε όλο τον κόσμο, ευθύνεται ο Ολυμπιακός.

http://giaolaftaieioolympiakos.blogspot.com/

Πάνος είπε...

Σωστός ο φίλος και πολύ ωραίο το blog σου !!!