Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Φωνάζει για υποκλοπή ο μετρ της υποκλοπής !!!

Πλάγιες... μεθόδους φέρεται να χρησιμοποίησε η Μπαρτσελόνα για να κάμψει την αντίσταση του Παναθηναϊκού, καθώς οι «πράσινοι» ανακάλυψαν... κρυφή κάμερα στο «Palau Blaugrana» στην προπόνηση. Υποβαθμίζει επίσημα το θέμα ο Παναθηναϊκός.

Συγκεκριμένα, άνθρωπος των πρωταθλητών Ελλάδος διαπίστωσε ότι στον χώρο των επισήμων του γηπέδου υπήρχε τοποθετημένη μία κάμερα, η οποία είναι πολύ πιθανό να κατέγραφε την προπόνηση του «τριφυλλιού».

Μάλιστα , όπως γράφει η εφημερίδα Πράσινη, η κάμερα ήταν καλυμμένη με μία πετσέτα, με τους «πράσινους» να φοβούνται ότι η προπόνησή τους μεταδιδόταν απευθείας σε κάποια... μεγάλη οθόνη, χωρίς ωστόσο να καταγγέλλουν το σχετικό συμβάν στη διοργανώτρια αρχή.

Χαρακτηριστικό είναι επίσης το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια του ματς της περασμένης Τρίτης ο Παναθηναϊκός δοκίμασε ένα σύστημα για πρώτη φορά σε αγώνα (το δοκίμαζε ο Ομπράντοβιτς μόνο στις προπονήσεις), με τον άμεσο συνεργάτη του Τσάβι Πασκουάλ να πετάγεται κάποια στιγμή από τον πάγκο φωνάζοντας με νόημα: «... αυτό το σύστημα θα παίξουν τώρα».

Την ίδια ώρα πάντως, ο Παναθηναϊκός επιχειρεί να υποβαθμίσει το θέμα, ίσως και επειδή δεν θέλει να οξύνει τα πνεύματα λόγω των καλών σχέσεων που διατηρεί με την Μπαρτσελόνα. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα είπε ο μάνατζερ του Μάνος Παπαδόπουλος, ο οποίος ωστόσο επιβεβαιώνει την ύπαρξη της κάμερας. «Διαψεύδουμε κατηγορηματικά ότι υπήρξε θέμα κάμερας και κατασκοπείας από την Μπαρτσελόνα. Υπήρχε όντως μία κάμερα, η οποία ήταν για το κλειστό κύκλωμα-ασφαλείας του γηπέδου. Την δείξαμε στους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα μας διαβεβαίωσαν για την χρήση της και δεν υπήρξε κανένα θέμα».

Το είδαμε κι αυτό ! Οι πρώτοι διδάξαντες των υποκλοπών φωνάζουν ότι τους υπέκλεψαν.Ας γελάσω άπαξ.ΧΑ ! Αλήθεια ρε παιδιά πόσα χρόνια έχουν περάσει από τα περίφημα μικρόφωνα της Λαγοφλώρου ; Πώς και δε βρήκε ακόμα τις κασέτες ο Κούγιας ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: