Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011

Match of The Day 28-10-2011

Το μεγαλύτερο βουλγαρικό ντέρμπι έρχεται σε μια δύσκολη περίοδο για τις δύο πλευρές. Το διοικητικό συμβούλιο της ΤΣΣΚΑ Σόφιας πήρε την (τουλάχιστον) παράξενη απόφαση να απολύσει τον προπονητή Radukanov,παρά το ότι η ομάδα είναι στην κορυφή και ήρθε ο Πένεφ Dimitar ως ο αντικαταστάτης του. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στην καλύτερη φόρμα για τη σεζόν μέχρι τώρα, παρά τη μειωμένη παραγωγικότητα στην επίθεση και τα προβλήματα στην άμυνα με τους παίκτες που λείπουν.Τραυματίας παραμένει ο Bandalovski,ενώ αμφίβολος είναι ο Popov.

Η Λέφσκι έχει αξιοπρεπή συγκομιδή βαθμών και είναι πολύ κοντά στους αντιπάλους της. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι η επιθετική της γραμμή είναι αρκετά διαφορετική,χωρίς Ντεμπέλε και ο νέος κεντρικός επιθετικός Ars είναι πολύ μακριά από το επίπεδό του. Στον τελευταίο αγώνα υποτίμησε την εκ των ουραγών Kaliakra, αλλά σήμερα όλοι τους γνωρίζουν ότι δεν έχουν περιθώρια για λάθη.

Ο αγώνας διεξάγεται στο στάδιο Vasil Levski χωρητικότητας 45.000 θεατών.

Πρόταση : Οι 2 ομάδες δεν έχουν φέρει καμία ισοπαλία μέχρι τώρα και ήρθε η ώρα να κάνουν την πρώτη. Ισοπαλία με απόδοση 3,00 στην 


Περισσότερο Στοίχημα : betghetto.com/forumΔεν υπάρχουν σχόλια: