Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Κυνήγι σημείων που πληρώνουν καλά

Αράχνες έπιασαν οι στήλες μου,όμως ως γνωστόν δεν συνηθίζω να προτείνω αεριτζήδικα σημεία,όταν δεν τα παίζω.Τα τελευταία αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη,αναπάντεχα να τα πω,καραστημένα να τα πω με έχουν βάλει σε σκέψεις,όσο αφορά τον τρόπο παιχνιδιού που θα μπορούσε να εξασφαλίσει κέρδος σε μακροπρόθεση βάση.

Αποφάσισα λοιπόν να κυνηγήσω κι εγώ το απίθανο με την ελπίδα να συνπέσω με τη διαπλοκή.Ποιος άλλωστε μετά το 2-0 του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ στο 20' θα μπορούσε να διανοηθεί πως για 2η συνεχόμενη αγωνιστική δεν θα επαληθευτεί το over2,5???

Kάπως έτσι «εντελώς συμπτωματικά» έχουμε φτάσει να καταλήγουν πάνω από το 90% των αγώνων. Δηλαδή στο αποτέλεσμα που δεν πηγαίνει ο νους του απλού παίκτη.

Αφήνουμε όμως τους προλόγους και πάμε στις σημερινές επιλογές:

Catania - Genoa : Πρόκειται για 2 ομάδες που σκοράρουν με ευκολία και η απόδοση στον άσσο καθώς και η ευκολία με την οποία προτείνεται από διάφορους μεροκαματιάρηδες προγνωστικάριους εμένα δεν με πείθουν.Πρώτη μου επιλογή η Ισοπαλία σε απόδοση 3,30 και 2η επιλογή μου το GG με 1,72 

Doxa Drama - Panetolikos : Πουλέν αγριεμένο η Δόξα,που είναι η μόνη ομάδα που κατάφερε να κρατήσει μακριά από τα καρέ της την αρμάδα του Μαρινάκη σε μόλις 2 τελικές,να μη τα ξαναλέω και γίνομαι γραφικός.Στους Αγρινιώτες ο ιστορικός Τενές πήγε σπίτι του ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ο τεράστιος Σερ Τάκης,Για μένα κι εδώ το πρώτο σημείο είναι ηισοπαλίαμε απόδοση 3,00,εκτός αν θελήσει «το αφεντικό» να στηρίξει από νωρίς τον Σερ και δώσει διαφορετική εντολή στη Δόξα.

Aris - Ergotelis : Από υποψήφιος για υποβιβασμό ο Άρης έχει γίνει ξαφνικά υποψήφιος για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ με ένα Καστίγιο που βγάζει μάτια και δικαιώνει το γίγαντα Μιχαλήτσο που τον έχει αφήσει να παίζει όπως θέλει και όπου θέλει.Ο Μασάδο που κάνει τον προπονητή μάλλον παίζει το ρόλο της γλάστρας.Σήμερα πάντως πιστεύω ότι όσοι ψωνίσουνε τον άσσο θα σπάσουνε τα μούτρα τους.Είπαμε λαγούς βγάζει «το αφεντικό» από το καπέλο του.Διπλό Χωρίς την Ισοπαλία με απόδοση5,00 η επιλογή μου

Όλες οι αποδόσεις είναι από την στην  και παίχτηκαν σε ένα φτηνό παρολάκι για ξεκίνημα να δούμε πού βρισκόμαστε

Δεν υπάρχουν σχόλια: