Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Σήμερα περιμένω τους «αιώνιους» για να πληρωθώ

Τεράστιο το σημερινό κουπόνι με πάρα πολλές επιλογές και το στοιχηματικό παιχνίδι θα γίνει στο betghetto foroum,εκεί όπου συχνάζουν αυθεντικοί παίκτες και όχι λινάτσες,που κάνουν τους μάγκες με επιλογές άλλων και συστήματα που εμείς εδώ τα έχουμε βγάλει εδώ και χρόνια.

Παράδειγμα το σύστημα Κελεπούρι,το οποίο κάποιο φτηνολαμόγιο το έχει κοπιάρει και το παρουσιάζει για δικό του.

Δεν συνεχίζω άλλο τη συζήτηση απλά θα πω ότι είναι θεμιτό να ζητάς συνδρομή όταν έχεις κάτι να δώσεις.Όταν δεν έχεις τίποτα απολύτως να δώσεις,όταν σπαμάρεις τις αποδόσεις του ανταλλακτηρίου για να βγάλεις θετικό απολογισμό,όταν εμφανίζεις μεθεόρτιες εικόνες φουλ ρετουσαρισμένες με φότοσοπ και τέλος,όταν έχεις χάσει πενταψήφιο νούμερο στο στοίχημα και παρουσίασες έστω και ψεύτικα κέρδη με ένα σύστημα που πρέρχεται από ιδέα (και εξέλ) που έκλεψες ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΦΤΗΝΙΑΡΙΚΟ ΛΑΜΟΓΙΟ.

Σκασμός λοιπόν και τράβα να φουλάρεις κανένα τεπόζιτο μπας και μαζέψεις λεφτά για να κάνεις την επόμενη κατάθεση.Πελάτη!

Το παιχνίδι μας λοιπόν θα γίνει στο betghetto foroum και εδώ θα περιμένω απλά να περάσουν οι «αιώνιοι» από Θράκη και Γιάννενα ώστε να πληρωθώ αρκετά καλά από το θείο William Hill  2 παρολί του ταλήρου,όπως φαίνεται στις εικόνες :




Δεν υπάρχουν σχόλια: