Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Μάθε πρόεδρε γράμματα!


Eντάξει ρε πρόεδρε από μπάλα δεν κατέχεις,το καταλάβανε και οι πέτρες,αλλά να μη μπορείς να γράψεις σωστά ένα tweet;

Πάμε από την αρχή : «Να Λόλα,να ένα Μήλο.»


Η απόδραση με ισοπαλία απέναντι στην αδιάφορη Τόττεναμ έχει σκορπίσει κύμα ενθουσιασμού στους πράσινους,που ελπίζουν με αφετηρία την Ξάνθη να κάνουν το περιβόητο Restart.Εδώ που τα λέμε δεν είναι λίγο πράγμα να περιμένεις να διασυρθείς και τελικά να παίρνεις και βαθμό!Μέρα τη μέρα βέβαια από την Πέμπτη,οι τόνοι ανέβαιναν και φτάσαμε σήμερα να διαβάζουμε στις πρασινοφυλλάδες ότι η Τόττεναμ διασώθηκε από συντριβή.Αθάνατο κουτόχορτο.

Στο Ηράκλειο ο κομπλεξικός ΠΑΟΚ έδειξε γιατί δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να γίνει μεγάλη ομάδα.Στο μισό γήπεδο τον έπαιζαν οι απλήρωτοι μέτριοι του ΟΦΗ και όπως πάντα το άλλοθι είναι η διαιτησία.Πότε όμως έκανε αυτοκριτική ο «σπυριάρης» που θα κάνει τώρα;

Επική ανατροπή της ψυχωμένης Βέροιας,απέναντι στον υπερόπτη βάτραχο και την ομάδα του,που λίγο ήθελε να φύγουν με ήττα.Αυτά παθαίνεις όταν βάζεις 2 γκολ και μετά απαγορεύεις στους παίκτες σου να περάσουν τη σέντρα για να κρατήσεις το αποτέλεσμα.Μερικοί άνθρωποι τελικά δεν αλλάζουν.

Με αντικανονικό γκολ και διαιτητικά εγκλήματα η Κούλα τσίμπησε το βαθμό της ισοπαλίας και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον. Νο.1 υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας (ομάδας;λέμε τώρα) είναι το πρώην ΠΑΟΚτσάκι,ο Κονσεϊσάο.Καλά κρασά.Αυτοί περιμένουν να χειμωνιάσει για να σηκώσουν γιακάδες.

Το σημερινό πρόγραμμα,εκτός από τον αγώνα στα Πηγάδια,για τον οποίο αναφέρθηκα παραπάνω,περιλαμβάνει την έξοδο της ομάδας του νιόνιου στα Γιάννενα και έχει ενδιαφέρον να δούμε πού το πάει ο Ελέ και τα μωρά του.Στο Βικελίδης ο Άρης υποδέχεται τον Πλατανιά,σε ένα αγώνα που κατέχει μια μοναδική πρωτοτυπία στα ποδοσφαιρικά χρονικά.Θα διεξαχθεί χωρίς γκολ-ποστ!Δεν ξέρω αν θα τα ξεριζώσουν ή απλά θα βάλουν πούλμαν μπροστά,εκείνο που ξέρω είναι ότι δε θα έχουμε σκορ (0-0).

Τέλος στο Καραϊσκάκη ο μιμητής του Μουρίνιο-σύμφωνα με κοκκινοφυλλάδα-αναμένεται να κατεβάσει την υπ'αριθμόν 254 διαφορετική 11αδα.Αυτό δεν είναι ροτεϊσον,αυτό είναι σκέτο τρελοκομείο.Μετά ψαχνόμαστε γιατί δεν τραβάνε παίκτες όπως ο Μασάντο ή ο Σιόβας.Στοιχηματικά δε θα με χάλαγε καμιά ανατροπούλα όπως πέρσι ή 0-0 ημίχρονο και over4,5 τελικό. Βαγγέλας, Τσιώλης και Μποροβήλος βγάζουν λαγούς από τα καπέλα τους.

Περισσότερο και ασταμάτητο στοίχημα στο betghetto forum με ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ παίκτες και ΑΛΗΘΙΝΑ πονταρίσματα.




Δεν υπάρχουν σχόλια: