Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Κούλα υποβιβάσoυ να ξεμπερδεύουμε

Με Λίνεν στον πάγκο η Κούλα και σύστημα 11-0-0 προσπάθησε να πάρει το βαθμό από τον μέτριο ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα,όμως δεν το κατάφερε και έχασε 1-0,σε ένα παιχνίδι που δεν είχε ούτε μια τελική προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο!

Σίγουρα το θέαμα που προσφέρουν οι ομάδες της Σουπερλίγκας είναι από μέτριο έως κακό,ωστόσο αυτό το χάλι με την Κούλα δεν περιγράφεται.Η αποκορύφωση έγινε στο μπέρδεμα ανάμεσα σε Αραμπατζή και Κουρέλλα που θύμισε τους αγώνες που παίζαμε μικροί στις αλάνες.

Θεωρώ άδικο αυτό το τσίρκο να παίρνει μερίδιο από τα τηλεοπτικά δικαιώματα,τη στιγμή που σε κάθε παιχνίδι κουράζει τα μάτια των τηλεθεατών.Ας υποβιβαατεί από τώρα,ώστε να μπορέσει να δουλέψει και να επανέλθει σαν κανονική ομάδα.Ήμαρτον!

Στη Νέα Σμύρνη Νιόνιος και Μάντζιος,δηλαδή Κέρκυρα,φτιάξανε μια ωραία καλοπληρωμένη διπλούμπα και πήραν οικονομική ανάσα κλείνοντας το μάτι στα μπούκια,που έδωσαν στο νιόνιο απόδοση φαβορί τύπου Βαλένθια!

Ο τεράστιος Ζιο αποθεώθηκε στο λιμάνι,εκεί όπου η ομάδα του κομποσκοίνια προσπάθησε να παίξει αντιποδόσφαιρο αλά Κούλα και έφαγε τεσσάρα ξεγυρισμένη.Ο άσσος βέβαια θα ερχόταν έτσι κι αλλιώς αφού η επερχόμενη τρίτη στη σειρά ευρωκαρπαζιά δεν αφήνει περιθώρια για γκέλες στις εγχώριες διοργανώσεις.Τουλάχιστον μέχρι να μπορέσει ο κηπουρός να αναλάβει την ομάδα.Φανταστικό γκολ από Τζεμπούρ απέναντι όμως σε ένα τερματοφύλακα τροχονόμο,ενώ ο Χολέμπας σκοράρει αδιάκοπα και συνεχώς μειώνει τις πιθανότητες του Ζαραδούκα για χρόνο συμμετοχής στην 11αδα.

Σήμερα ο βάζελος υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον τελειωμένο από όλες τις απόψεις Άρη και λογικά θα περάσει ένα εύκολο απόγευμα.Μαζί με αυτόν θα κλείσω κι εγώ κάποια παρολί που είναι σε αναμονή εδώ και μέρες.

Για σήμερα έχω ρίξει κάποια παρολάκια από το πρωϊ,τα οποία γράφω παρακάτω,ενώ στη διάρκεια της ημέρας θα υπάρξουν πάρα πολλές προτάσεις στο φόρουμ.Οι αποδόσεις είναι από τη bet365






Δεν υπάρχουν σχόλια: