Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Μήνυμα πρακτόρων προς όλους τους παίκτες



Φίλε παίκτη, με την αλλαγή του χρόνου τέθηκε σε εφαρμογή η φορολόγηση με 10% επί του καθαρού κέρδους στα τυχεράπαιχνίδια του ΟΠΑΠ, από το πρώτο κιόλας ευρώ. Έως τώρα, η φορολόγηση ξεκινούσε για κέρδη άνω των 100 ευρώ. Παράλληλα, ο συντελεστής φορολόγησης για τα μεγάλα κέρδη άνω των 1000 ευρώ, ΜΕΙΩΘΗΚΕ από 15% σε 10%.

Φίλε παίκτη, Όταν τα πάντα γύρω μας καταρρέουν, η ελληνική Κυβέρνηση, με τις ευλογίες της Τρόικα, φορολογεί το μόνο που σου έχει απομείνει, την ΕΛΠΙΔΑ για κάτι καλύτερο. Την ίδια στιγμή, τα καζίνο όλης της χώρας λειτουργούν με μηδενική φορολόγηση. Ακόμη χειρότερα, δεκάδες online εταιρείες τζόγου λυμαίνονται δισεκατομμύρια ευρώ και το κράτος δηλώνει πλήρη αδιαφορία.

Φίλε παίκτη, Όταν ένα δελτίο των 2 ευρώ κερδίζει 3 ευρώ, οι Πράκτορες είμαστε πλέον υποχρεωμένοι να αποδώσουμε 10 λεπτά στα ταμεία του κράτους και να σου δώσουμε στο χέρι 2,90 ευρώ. Εάν αυτό δεν είναι κλοπή της μικρής καθημερινής χαράς, τότε τι είναι; Ταυτόχρονα, χορός εκατομμυρίων είναι στημένος από γνωστές και άγνωστες online εταιρείες, οι οποίες βρίσκονται στο απυρόβλητο, δεν προσφέρουν δεκάρα τσακιστή στην Ελλάδα μας, οδηγούν χιλιάδες οικογένειες στον αφανισμό και φυσικά όλα τα ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ κέρδη τους πηγαίνουν στις τσέπες ζάπλουτων ξένων ιδιοκτητών.

Φίλε παίκτη, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ και αποδοκιμάζουμε απερίφραστα κάθε αδικαιολόγητο μέτρο που έχει ως σκοπό τη δήθεν σωτηρία του έθνους.

Είμαστε κάθετα αντίθετοι σε μέτρα που, αντί να έχουν ως άμεσο σκοπό τη νομιμότητα και την ηθική, επιδεικτικά βάζουν το χέρι στην τσέπη σου και σε ληστεύουν απροκάλυπτα.

Φίλε παίκτη, Είμαστε κι εμείς άνθρωποι του μόχθου, που δουλεύουμε 357 μέρες το χρόνο και για πάνω από 10 ώρες καθημερινά. Σε καταλαβαίνουμε πλήρως, γιατί ερχόμαστε σε άμεση επαφή μαζί σου και όχι μέσω οθόνης υπολογιστή ή τηλεόρασης. Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τι θα πει τύχη ή ατυχία, τι θα πει χαρά ή λύπη, τι θα πει ελπίδα ή απόγνωση.

Από τη ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013, όλοι οι Πράκτορες της Ελλάδας προχωρούμε σε ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ με μοναδικό αίτημα την ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΥΡΩ.

Εάν δεις ανοικτό Πρακτορείο, μην μπεις μέσα.
Σε στηρίζουμε και ζητούμε τη δική σου στήριξη.

Μόνο ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε ένα δικαιότερο αύριο.

Και θα το πετύχουμε!

Διαβάστε το άρθρο «Μήνυμα πρακτόρων στους παίκτες» στην πηγή: ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πηγή: praktores.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια: