Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Σόου Στηβ Κακέτση στην χθεσινή τηλεοπτική δίκη

Ζήλεψε τη δόξα του τίγρη ο καψοκαλύβας Γιάννης Κωνσταντινίδης.lol

Τρελό γέλιο η χθεσινή εκπομπή του «σαγόνια» με γκεστ τον πληθωρικό Στηβ Κακέτση που εξελίσσεται σε νέο Κώστα Πρέκα (το γ@μημένο «ου γαρ έρχεται μόνον»)

«Δείτε ένα ανθρωπάκι που θέλει να μπει στο βρώμικο χώρο του ποδοσφαίρου» είπε για τον Γιάννη Κωνσταντινίδη.

Και πράγματι η όψη του νέου «σωτήρα» του Άρη έχει κάτι από Φόρεστ Γκαμπ σε σημείο που αναρωτιέμαι πώς με τέτοια φάτσα έκανε λεφτά και τι λάθος έχω κάνει εγώ στη ζωή μου λολ


Από τη συζήτηση κατάλαβα πως θέλει να μπει στον Άρη με σκοπό να «σπρώξει» μια εφημερίδα που έχει αγοράσει,όπως και το νέο ραδιοφωνικό σταθμό πανελλήνιας εμβέλειας (πρώην 90,2FM).

Βέβαια όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ εδώ,το οποίο είναι ακριβές,αφού παρακολούθησα την εκπομπή,μέχρι που με πήρε ο ύπνος,θέλει τον Άρη όσο πιο τσάμπα γίνεται.

Έπεσε σε πολλές αντιφάσεις αφού ήταν ήταν εμφανές πως δεν έχει τηλεοπτική πείρα με αποκορύφωμα την αποκάλυψη πως η ομάδα της καρδιάς του είναι η Δόξα Δράμας,πόλη από την οποία κατάγεται!

Κόμπιασε να αναφερθεί στις επιχειρήσεις του και τον τρόπο πλουτισμού του,δείχνοντας εμφανώς αμήχανος στις σχετικές ερωτήσεις.

Δεν αποκλείω να είναι μπροστινός.

Επανέρχομαι στην εκπομπή του ΣΚΑΪ με τον απολαυστικό και εντελώς γραφικό Στηβ Κακέτση που με την τρέλα του έχει καταφέρει να γίνει αυτός που είναι εξαργυρώνοντας και ξεφτιλίζοντας τον εαυτό του τόσες δεκαετίες στο βωμό της προβολής και της κονόμας.

Μέσω της εκπομπής επιτέθηκε προσωπικά στον πρόεδρο του Ολυμπιακού με εκφράσεις του επιπέδου που τον χαρακτηρίζει,την ώρα που στο άλλο μισό της οθόνης εμφανιζόταν ο «σαγόνιας» με την απόλυτη ηδονή ζωγραφισμένη στη φάτσα του.Δεν αποκλείω να εκσπερμάτωσε κιόλας στο πλατό. lol

Η κατάληξη όλου αυτού του παραληρήματος του Στηβ για το οποίο δεν αποκλείω να είχε προηγηθεί «ουσιαστική» υποστήριξη ήταν ότι ο Στηβ είναι μάγκας,άντρας που φοράει παντελόνια,που καθαρίζει με τον πατροπαράδοτο ελληνικό τρόπο «έλα έξω ρε να καθαρίσουμε».......αλλά τελικά έκανε μήνυση.

Η μόνη αλήθεια που είπε ήταν πως πρέπει να έσπασαν τα μηχανάκι της τηλεθέασης.

- Το ευτράπελο

Παρόν στην εκπομπή ο μαϊντανός πολιτευτής Ιωάννης Αμοιρίδης που κάποια στιγμή απευθυνόμενος στον Κωνσταντινίδη του ζητάει το λόγο γιατί η εφημερίδα του παρουσιάζει πολιτική μετατόπιση για να πάρει την πληρωμένη απάντηση της νεαρής δημοσιογράφου που ήταν στο πάνελ «Ε όχι να μιλάτε κι εσείς για πολιτική μετατόπιση κύριε Αμοιρίδη» με αποτέλεσμα να πάνε άρον άρον σε διαφημιστικό διάλειμμα

markonis speaking


Δεν υπάρχουν σχόλια: