Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Συνελήφθη πρώην Υπουργός Μεταφορών & Συγκοινωνιών επειδή (μεταξύ άλλων) οδηγούσε χωρίς δίπλωμα

Η Είδηση : Συνελήφθη ο Μιχάλης Λιάπης!

Ο πρώην υπουργός βρίσκεται στο Α.Τ. Αγίας Παρασκευής-Σχηματίζεται δικογραφία εναντίον του




Με όχημα που έφερε πλαστές πινακίδες, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κυκλοφορούσε ο πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης, ο οποίος και συνελήφθη.

Το αυτοκίνητο είναι ιδιοκτησίας του πρώην υπουργού, όμως οι κανονικές του πινακίδες έχουν κατατεθεί και στη θέση τους έχουν μπει πλαστές με το ίδιο νούμερο.
Παράλληλα ο πρώην υπουργός δεν διαθέτει δίπλωμα, ενώ το αυτοκίνητο ήταν και ανασφάλιστο. Όλα αυτά μαζί οδήγησαν στην σύλληψη του πρώην υπουργού...

Υπήρξε υπουργός Μεταφορών και είχε ... κόψει κλήση στον Π. Ψωμιάδη για... κράνος! 

Κερασάκι σε όλα αυτά ... ο τρόπος που εντοπίστηκε ο πρώην υπουργός. Οι άνδρες της τροχαίας Αγίας Παρασκευής σταμάτησαν τον Μιχάλη Λιάπη γιατί... παραβίασε stop!!!

Αξίζει μάλιστα να θυμίσουμε ότι ήταν ο κ. Λιάπης που ως υπουργός Μεταφορών το 2007 είχε δώσει εντολή στην τροχαία να επιδώσει κλήση στον τότε Νομάρχη Π. Ψωμιάδη διότι είχε δει κάποιες φωτογραφίες του στις οποίες οδηγούσε μηχανή χωρίς να φοράει κράνος!


Το Σχόλιο

Αναρωτιέμαι αν υπάρχει πουθενά αλλού στον κόσμο κράτος που να έχει Υπουργό Εθνικής Άμυνας κάποιον που δεν υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία (Τσοχατζόπουλος κλπ) ή Υπουργό Μεταφορών κάποιον που δεν έχει δίπλωμα οδήγησης (Λιάπης).


Αναρωτιέμαι αν υπάρχει πουθενά αλλού στον κόσμο τόσο λινάτσας λαός όσο ο λαός του καλοπερασάκια νεοέλληνα ραγιά.....

markonis speaking

Δεν υπάρχουν σχόλια: