Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Tennis tips 2014 by Markonis (PART II)



Με το δεξί ξεκινήσαμε φιλαράκια μου την προσπάθεια στο τένις και για τη συνέχεια θα σας δώσω κάποια μεταμεσονύκτια ματσάκια για τους ξενύχτηδες.

Κατόπιν προτροπής φίλου και συμπαίκτη δίπλα από την πρόταση θα αναγράφω το bank stake ώστε να γίνεται εμφανές πόσο πιστεύω το σημείο.Η Αρχική μου μπάνκα ορίζεται στις 1000 μονάδες και τα προηγούμενα 2 πονταρίσματα ήταν 2%.Εξελάκι με απολογισμό θα βγει τις επόμενες ημέρες. 

Auckland 2014 (New Zealand)

Davis - Erakovic (Erakovic -3 games2,00 2%


Στην πατρίδα της παίζει η 25χρονη Εράκοβιτς και θα της δώσω προβάδισμα νίκης απέναντι στην 20χρονη Αγγλίδα απλά και μόνο λόγο εμπειρίας,αφού στατιστικά οι δυο παίκτριες δεν έχουν σημαντικές διαφορές.Μαζί μου αυτή τη φορά τα ποσοστά του oncourt αν και οριακά.
Hopman Cup 2014 (Australia)

Pennetta - Stosur (Pennetta @ 2,55 stoiximan η καλύτερη απόδοση της αγοράς) 3%


Προκαλεί για κόντρα ο φαβοριτισμός της Στόσουρ απέναντι σε μια επίσης βετεράνα τενίστρια που όμως απέναντι της μετράει ένα μεγαλοπρεπέστατο 0-4 παρακαλώ!Σίγουρα το γεγονός ότι αγωνίζεται στην πατρίδα της θα μπορούσε να είναι ένα πλεονέκτημα,όμως ανάμεσα σε αθλήτριες με τόση εμπειρία λίγη σημασία έχει.Μοιρασμένα τα ποσοστά του oncourt.


Brisbane 2014 (Australia)

Matosevic - Querrey (Querrey @ 1,70 η μακράν καλύτερη απόδοση τώρα στη novibet) 5%


Πρωτοχρονιά με ταμείο ελπίζω να πάμε να κάνουμε ποντάροντας πάνω στον 26χρονο Καναδό Sam Querrey που αντιμετωπίζει τον 28χρονο Αυστραλό τενίστα Marinko Matosevic.Το τενίστας βέβαια αναφορικά με τον Ματόσεβιτς είναι σχετικό,αφού όταν τον βλέπεις να αγωνίζεται θαρρείς πως πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας.BTW και οι δυο έρχονται από σημαντικές νίκες απέναντι σε καλούς και έμπειρους αντιπάλους (Ζουλιάν Μπενετό & Ντιμίτρι Τουρσούνωφ αντίστοιχα),ενώ και η μεταξύ τους προϊστορία είναι στα ίσα (1-1).Λίγο καλύτερος ο Αυστραλός στα ποσοστά του oncourt (56%-44%).

Καλή επιτυχία

Δεν υπάρχουν σχόλια: