Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015

ΒΑΡΕΛΙ ΜΕ ΣΚΑΤΑ ΔΙΧΩΣ ΠΑΤΟ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ

Ιερό και όσιο δεν έχουν πλέον οι προβοκάτορες της ομάδας με σήμα την αλογοτροφή. Βλέποντας ότι φέτος η χρονιά δεν θα τους φέρει ούτε το περσινό κατσαρόλι,όπως πέρσι απέναντι στο παράρτημα της Θεσ/νικης,που έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά και μετά στήθηκε στα τέσσερα.

Προσπαθούν λοιπόν με κάθε τρόπο να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και να μπουκώσουν με κουτόχορτο και σανό τους στερημένους οπαδούς τους.

Στο βωμό της προβοκάτσιας που ασκούν δεν διστάζουν να σπιλώσουν ακόμα και νεκρούς. Με μπροστάρη τον «εφευρέτη της αλητείας» - σύμφωνα με δική του δήλωση - και την εμετική του φυλλάδα, ο βρωμερότερος όλων, ο εφευρέτης της αλητείας, ο ''πρόεδρος'' ομάδας που γράφει στα @@@ του, νόμους και δικαστικές αποφάσεις, βεβηλώνει έναν νεκρό, χρησιμοποιεί έναν άνθρωπο που αποτελούσε κόσμημα εν ζωή, τον έχει πρωτοσέλιδο σήμερα εξομοιώνοντάς τον με τι????? Με τη βρώμα και τη σαπίλα που πρεσβεύει ο ίδιος?????? η φυλλάδα του?????? οι πράξεις του???? Τον χρησιμοποιεί για να καλύψει τους φέροντες fullface κουκούλες, οπαδούς - δολοφόνους της ομάδας του???? Τον χρησιμοποιεί για να κρύψει την ανυπαρξία του ποδοσφαιρικού τμήματος, που εδώ και 3-4 χρόνια βρίσκεται στη δίνη μιας αέναης κλάψας και μιζέριας????? Αυτοί είναι όμως, οι ίδιοι που εύχονταν στους ζώντες φίλους του Ολυμπιακού, να πάνε να συναντήσουν τα 21 παλικάρια της Θ7....δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό. σχόλιο από το R.A.T.M που μεταφέρω αυτούσιο μια και τα λέει όλα.

Ας δούμε όμως από το ίδιο σαϊτ μια παλαιότερη αναφορά στον αείμνηστο Γιάννη Κυράστα,που δεν διστάζουν να βεβηλώσουν οι ανύπαρκτοι,όταν ήταν ως προπονητής του Πανηλειακό υπέστη σφαγή από την παράγκα του καπετάνιου.

«ΔEN BΛEΠEIΣ, PE AΠATEΩNA»


Στο διαιτητή φόρτωσε τα πάντα ο Γιάννης Κυράστας.


«Δεν ξέρεις τι σφυράς, δεν βλέπεις, ρε απατεώνα; » φώναξε στο 90' ο τεχνικός του Πανηλειακού στον Πειραιώτη Στεφανόπουλο (όταν ο Μίκλαντ πήγε να σηκώσει από το έδαφος τον Τόγια, που έκανε τον ψόφιο... κοριό). Κι εκείνος βέβαια τον απέβαλε. Λίγα λεπτά κατόπιν, στην αίθουσα συνεντεύξεων, ο Κυράστας κατηγόρησε τον ρέφερι για «αλλοίωση αποτελέσματος»... σέρνοντάς του κι άλλα τινά:


«Ο Πανηλειακός είναι ο ηθικός νικητής της συνάντησης» - ο ηθικός αυτουργός της κακοποίησης του ποδοσφαίρου ποιος άραγε είναι; «ο Στεφανόπουλος σφύριξε 35 φάουλ σε βάρος μας και έβαζε συνέχεια τον ΠΑΟ στην περιοχή μας». «Aν είναι έτσι ο ορισμός διαιτητών, καλύτερα να καταργηθεί, κρίμα να δολοφονούνται οι μικρές ομάδες». «Ο Στεφανόπουλος δεν θα γίνει διεθνής στην πλάτη του»
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΑΣΤΑΣ 22/8/1998Βέβαια το άρθρο του εντεταλμένου ρεπόρτερ από την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ,γνωστού και μη εξαιρετέου Κώστα Γκόντζου Πείτε μου πως το παραπάνω δεν είναι η αντίστοιχη δημοσιοκαφρία,όπως αυτές που επικρατούν σήμερα στα διάφορα vazeletta και σάπια dna.

Δηλαδή μια πλήρης διαστρέβλωση της αλήθειας και ωμό σανό για τους οπαδούς της αλογοτροφής,που όπως φαίνεται τους αρέσει να το καταπίνουν αμάσητο.

Μια ζωή αυτός είναι ο Παναθηναϊκούλης και αυτοί είναι οι Αλήτες Ρουφιάνοι Δημοσιοκάφροι του.Με μια λέξη ΛΟΥΖΕΡΣ

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια: