Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Στο κράτος κωμωδία της αριστεράς και των Κοντονήδων ο έκπτωτος Τράκης βραβεύτηκε !!!

Νομίζω πως και οι πλέον καλόπιστοι έχουν καταλάβει πως ζούμε την εποχή της απόλυτης φαρσοκωμωδίας που μας προσφέρει απλόχερα ο θίασος της συγκυβέρνηση Σ.Α.Ν.Ε.Λ. Είναι πολύ κοντά να καταφέρουν να πετύχουν το απόλυτο GREXIT σε οικονομία και αθλητισμό με όλες αυτές τις φαιδρότητες που κάνουν καθημερινά,αλλά και με τους διάφορους ανίκανους γραφικούς που έχουν βάλει επικεφαλής Υπουργείων.Η διαπλοκή και η ατιμωρησία έχουν χτυπήσει ταβάνι και αυτοί τσακώνονται μεταξύ τους για κούφιες ιδεολογίες.

Από τη μια έχουμε τον ευεργέτη,σωτήρα,αγνό οπαδό,ηγέτη και δεν ξέρω ποια άλλη λέξη θα βρουν για να χαρακτηρίσουν τον νταραβερτζή Δημήτρη Μελισσανίδη,που ξαφνικά και λόγο του ασυμβίβαστου δεν έχει την παραμικρή ανάμιξη με την κούλα,με αποτέλεσμα να γελάνε και τα τσιμέντα.


Από την άλλη έχουμε έναν άλλο Δημητρη ή καλύτερα δημηΤράκη ο οποίος είναι έκπτωτος από το αξίωμα του προέδρου του Εξασφύριχτου,αλλά ταυτόχρονα τιμωρημένος με αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους μέχρι το 2017!
Παρ'όλα αυτά χθες όχι μόνο βρισκόταν στο κλειστό του Ο.Α.Κ.Α αλλά παρέλαβε μετάλλιο ! Μάλιστα προέβη και σε απαξιωτικές δηλώσεις σε βάρος του Ολυμπιακού και των προέδρων του.


Ακόμα μια παράσταση παρωδίας γέλιου αλά Σεφερλή μας πρόσφερε χθες η συγκυβέρνηση Σ.Α.Ν.Ε.Λ στο κλειστό του Ο.Α.Κ.Α στο οποίο έδωσε το παρόν ο κ.Δημήτρης (Τράκης) Γιαννακόπουλος παρά τις παρακάτω αποφάσεις :

Με την υπ' αριθμ. 45/4-7-2014 απόφαση του Μ.Δ.Ο. ΕΣΑΚΕ τού επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για δέκα μήνες.

Με την υπ' αριθμ. 22/29.07.2014 απόφαση της Ε.ΦΙ.Π. τού επιβλήθηκε η ποινή στέρησης της φίλαθλης ιδιότητας για επτά μήνες.

Με την υπ' αριθμ. 54/31.10.2014 απόφαση του Μ.Δ.Ο. ΕΣΑΚΕ τού επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για πέντε μήνες.

Με την υπ' αριθμ. 69/24.12.2014 απόφαση του Μ.Δ.Ο. ΕΣΑΚΕ τού επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για δέκα μήνες.


Η αλήθεια πάντως είναι ότι χθες στο ΟΑΚΑ ο μπαξές είχε από όλα τα φρούτα.Ήταν εκεί τα Σφυροδρέπανα του Στάλιν,ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η Εθνικιστική δεξιά όπως φαίνεται στις παρακάτω εικόνες.




Διαβάστε επίσης ένα καταπληκτικό άρθρο για τον «εθισμένο» στις παρανομίες ΔημηΤράκη Γιαννακόπουλο στο παρακάτω λινκ.


Διαβάστε ακόμα :



Δεν υπάρχουν σχόλια: