Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2008

Mε οδηγό τη Σούπαλίγκα

update 20:15 ΝΒΑ στα σχόλια
update
15:30 Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ στα σχόλια.

Με καθαρά παρασκηνιακά κριτήρια θα πορευτώ σήμερα στην Ελληνική Σουπαλιγκα.Θεωρώ ότι η κατάσταση στην κορυφή θα μείνει όπως έχει αφού η ΑΕΚ με οδηγό τις στημένες μπάλες θα επικρατήσει του Λεβαδειακού,ο Ολυμπιακός είναι πλήρης μετά από καιρό και θα νικήσει τον Αρη του συντηρητικού και ξεπερασμένου βάτραχου προπονητή,ενώ ο ΠΑΟ ίσως και με την αρωγή των κοράκων θα περάσει από την Τούμπα.Όσο για τον ΠΑΟΚ θα του δώσουνε τους βαθμούς αργότερα όπως γίνεται συνήθως. ΑΕΚ-ΟΣΦΠ-ΠΑΟ λοιπόν 3αδα για μεροκάματο.
ΟΛΛΑΝΔΙΑ :
Arnheim Vitesse - Ajax Amsterdam 1/οver/2-2 σκορ Είμαι μεταξύ των τριών αυτών επιλογών για το ματσάκι της μπουκομάδας του Αιαντα.
Venlo VVV - Heracles 2 Η συμπαθής και μαχητική Φενλο που έφερε ισοπαλίες με τους μεγάλους και ματώσανε οι παίκτες θα τους ξαναστείλει σήμερα στον κουβά με το διπλάκι που θα δώσει στον Ηρακλή.Εγώ όμως την έχω πάρει χαμπάρι τη δουλειά και έχω το νου μου.
Twente Enschede - Sparta Rotterdam 2 (9,00) Η προϊστορία συντρηπτικά υπέρ της Τβεντε,η εκτός έδρας φόρμα της Σπαρτα για τα πανηγύρια,μια χαρά τυράκι είναι το παιχνίδι.Αγοράζω το τεράστιο διπλάκι και μετά τη λήξη αφήνω τους άλλους να απορούνε πώς έσπασε αυτό το ματσάκι.
ΙΤΑΛΙΑ :
Milan AC - Genoa FC 2/Χ-2/1 σε Η/Τ Η μπουκομάδα Μιλαν έχει ξετινάξει τους παίκτες φέτος που εντελώς συμπτωματικά φέρει στη φανέλα τη χορηγεία στοιχηματικής εταιρίας.Γνωστά αυτά όμως τα περιθώρια στενέψανε και πρέπει να ξεκινήσει να κερδίζει.Γι αυτό ακριβώς το λόγο αγοράζω ανατροπές σε
Η/Τ.
Atalanta Bergamo - Reggina 2 (5,00)
Το σκεπτικό γνωστό.Δεν μπορείς να δίνεις την Αταλάντα φαβορί με απόδοση λες και είναι Γιουβεντους.Απέναντι εγώ κι ας χάσω.

update15:05 Ο τελικός του Αυστραλιανού Οπεν βρήκε νικητή το Σερβο Νοβακ Τζοκοβιτς Νο.3 που νίκησε το Γάλλο Τσόνγκα με 3-1 σετ σκορ που με πήγε ταμείο αφού το έγραψα χθες στα σχόλια ότι θα το ποντάρω μαζί με το 3-2 επειδή ήμουν σίγουρος ότι ο Τσόγκα θα έπαιρνε σετ.

Bάζω μερικά ενδιαφέροντα σημεία για τη σημερινή μέρα και θα επανέλθω σε σχόλιο με τον ΠΑΠΑΓΑΛΟ.
Sivasspor - Fenerbahce 2 Valencia FC - Almeria
2(Χ) Murcia Real - Levante 2(Χ) Nacional - Setubal 1 που θα ρίξω σε παρολί με ζητούμενα.










3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ σήμερα ψάρεψε τα παρακάτω Λάρισα-Ατρόμητος
Μουρθια-Αλμερια
Βρυξελλες-Στανταρ Λιεγης
Τυνησια-Νοτιος Αφρικη

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Ανώνυμος είπε...

Aπό σήμερα θα ξεκινήσω σιγά-σιγά και το ΝΒΑ με μικρή μίζα στην αρχή και μέχρι να μπω σε ρυθμό.Ένα οβεράκι και δυο χάντικαπ ξεχώρισα να παίξω σε μονά ή παρολί.

Portland-Atlanta Hawks (+5,5)2(1,91)

Dallas Maver-Denver over 207.5 πόντοι
1.90

Houston - Utah (+3)2(1,91)

Ανώνυμος είπε...

Με τη δύσκολη νίκη του Ολυμπιακού κλείνει μια εξαιρετική μέρα για μένα και καλοφαγωμένα σε όσους από τους αναγνώστες τυχόν ακολούθησαν και πληρώθηκαν.
Το μόνο που με στεναχώρησε είναι που την τελευταία στιγμή έβαλα και Χ στο βάζελο ενώ ήμουνα σίγουρος ότι θα καθαρίσει και μάλιστα με το γνωστό 0-1.Πάντως όπως έγραψα και το πρωί το μεροκάματο βγήκε και από την ελληνική ΣούπαΛίγκα.

http://i26.tinypic.com/11tsqco.jpg