Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2008

Πάνω από 100 αγώνες στο μικροσκόπιο

update 18:00 Tένις στα σχόλια
update
15:00 ΤΟ'ΠΕ-ΤΟ'ΠΕ Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ στα σχόλια


Ενημέρωση για τον τελικό των γυναικών στο τένις που γίνεται τα ξημερώματα όποιος ενδιαφέρεται να διαβάσει μπορεί να πατήσει το παρακάτω λινκ :

http://www.betkc.net/gr/index.php?topic=605.msg7747#new

Πάμε στο ποδόσφαιρο ξεκινώντας από τους αγώνες μέχρι τις 17:00 και βέβαια με Αγγλία.Το Σάββατο έχουμε αγώνες κυπέλου όπου θα κυνηγήσω κάποιες μεγάλες αποδόσεις.Πάντως δεν θα πρέπει να αγνοηθεί η ισοπαλία που ισοδυναμεί με επαναληπτικό :

Mansfield - Middlesbrough 2(X) Σκληρή έδρα η Μανσφιλντ πολύ ψηλό το 7+ που βρίσκω σε απόδοση.θέλω τίποτε άλλο ;
Arsenal - Newcastle 2(X) Μπουνίδια πέσανε μεταξύ Αντεμπαγιόρ & Μπεντλερ ενώ όπως ήταν φυσικό η πεντάρα από την Τοτεναμ έτσουξε για τα καλά.Τα προηγούμενα συν το γεγονός ότι τη Νιούκαστλ ανέλαβε ο θρύλος Κηγκαν με οδηγούν στο διπλάκι.
Coventry - Millwall 2(X) Υπερβολικά χαμηλή η απόδοση στην κοβεντρι εκτός κι αν έγινε Τσελσι και δεν το πήρα πρέφα.Βουρ στην απέναντι όχθη κι ας χάσω.

Στη συνέχεια έχουμε τις μικρές Αγγλίες όπου έχω επιλέξει ορισμένες ισοπαλίες που έχουν αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης :

Bristol City - Blackpool X Ξερό χηνάρι ανάμεσα σε δυο ομάδες που το συνηθίζουν τόσο στην προϊστορία όσο και στα παιχνίδια που δίνουν.
Milton Keynes - Rochdale Χ (2) Η Μ.Κ έχει ξεκινήσει τις επικύψεις τώρα τελευταία και θα τα βρει σκούρα απέναντι στη σκληροτράχηλη Ροζι.

Πάμε και στη Σκωτία :

Hibernian - Gretna 2 Σάκος του μποξ η Γκρέτνα αλλά η Χιμπ κάνει μερικά ψυχικά κάποιες εποχές οπότε αν έρθει το διπλάκι θα καταλάβουμε ότι το παιχνίδι παίχτηκε τόσο τίμια όσο τίμια ισχυριζότανε ο Κουκοδήμος ότι δεν πήγε στο Μάκη.
Motherwell FC - Caledonian Thistle 2 Επίσης είναι ώρα να σπάσει η Μαδερ.το συνηθίζει άλλωστε μόλις πάει να γίνει καυτό φαβορί.Έχουνε και έξοδα οι ομάδες οπότε κάπως πρέπει να τα βγάζουνε κι αυτές.περισσότερα δε γράφω επειδή οι κλήσεις στον εισαγγελέα έχουνε πάρει τη μορφή της γρίππης στη χώρα μας.
Aberdeen FC - Hearts of Midlothian Χ Αδιάφορες οι δυο ομάδες οπότε το κόβω για Χηναράκι και μάλιστα καραμπινάτο.

Περαιτέρω ενημέρωση θα γίνει αργά το μεσημέρι και επειδή είναι Σάββατο πιστεύω ότι θα έχουμε και μπόλικες παπαγαλιές.

http://www.betkc.net/gr/index.php?topic=601.msg7729#msg7729

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Της παπαγαλίας το κάγκελο γίνεται αγαπητοί αναγνώστες και ξεθεώθηκε ο παπαγάλος-ψαράς μέχρι να αξιολογήσει τα στοιχεία που μάζεψε (χαχα)

Πάμε λοιπόν με σειρά αξιολόγησης :

345.Σαμπτόρια-Σιένα 1
346.Καμερούν-Ζάμπια 1
215.Λουτον-Λιντς 2
352.Γουιγκαν-Τσελσι 2
415.Μαρσεϊγ-καεν 1
426.Ρομα-Παλερμο 1
----------------------------------
Εντύπωση μου προκαλεί η ταύτιση απόψεων των απανταχού τιπστεράδων στο 2πλο της Χερενφεν που είναι αρκετά καλοπληρωμένο ακόμα και στον ΟΠΑΠ.Σιγά μην περάσει !

Ανώνυμος είπε...

Τελικός ανδρών : Djokovic v Tsonga 1,40-3,45

Το πουλεν μου Τσογκας εφτασε μεχρι τον τελικο.Αν δειτε τον ειχα προτεινει στην πρεμιερα οταν επαιζε αντιπαλος με το Μουρεϊ και ειχα πληρωθει αποδοση πανω απο 5!Βεβαια δεν περιμενα να φτασει μεχρι τελικο ο σκυλος.Σημειωστε οτι ο Τζοκο δεν εχει χασει σετ ενω ο Τσογκας εχει κερδισει ολα τα ΤΒ (4)μεχρι σημερα στη διοργανωση.Το πρωτο σετ ειναι καθοριστικο κιαν το παρει ο νοβακ παιζει να κερισει με 3-0.Αν ομως το παρει ο τσογκας θα γινει μαχη.Εγω θα αγορασω 3-1/3-2 τζοκο.

Περισσότερα για τον τελικό κάντε κοπι το παρακάτω λινκ :

http://www.betkc.net/gr/index.php?topic=605.msg7767#msg7767