Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Στοίχημα Πέμπτης Algeria vs Egypt



altΤρεχων ταμείο 86,7 μονάδες

Χτες ταμείο με το γκολ του Τέβεζ στα παλιά του λημέρια, στο γήπεδο της Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ, μπροστά στα μούτρα των παλιών του οπαδών, εξέλιξη που επιταχύνει κάτι που πιστεύω ότι έχει αργήσει ήδη πολύ, δηλ. την έξοδο του Σερ απ τον πάγκο της ομάδας, μιας και αυτός είναι υπεύθυνος που ο ταλαντούχος Αργεντινός βρίσκεται στην Άλλη και Μισητή Μάντσεστερ.

Πάμε σήμερα με ματς απ το Κόπα Αφρικά που έφτασε πια στα ημιτελικά με παιχνίδι ανάμεσα σε 2 ορκισμένους εχθρούς την Αίγυπτο και την Αλγερία.

Αλγερία – Αιγυπτος

ΟΠΑΠ 1(3,00) – Χ(3,10) – 2 (2,10)
BETSSON 1(3,45) – X(3,10) – 2 (2,10)


Οι Αλγερινοί απέκλεισαν πρόσφατα(τον περασμένο Νοέμβριο) τους κοντοχωριανούς τους Αιγύπτιους από το Μουντιάλ Νοτίου Αφρικής, σε ένα ματς έκπληξη στο Σουδάν όπου η πρωταθλήτρια Αφρικής(τα φαραώνια ντε) έχασαν 1-0, και πήγαν σπίτι τους, μετά από μια ισοβαθμία που είχε προκύψει μεταξύ τους, στα πλαίσια των προκριματικών ομίλων.

Αν σας θυμίζει Ελλάδα – Ουκρανία, κάνετε λάθος.Μιλάμε είναι σα να απέκλεισε η Ελλάδα την Αγγλία τσε βάλε(που θα λέγανε και οι φίλοι μας από την Κρήτη).

Η Αίγυπτος είναι η πολύ μεγάλη δύναμη της Αφρικανικής ηπείρου, με ένα στατιστικό που λέει ότι είναι αήττητη στα τελευταία της 7 παιχνίδια.

Εχουν γίνει δηλώσεις από παίχτες και των δυο ομάδων, και τα αίματα έχουν ήδη ανάψει για τα καλά :

Ο Βαελ Γκομαα(με 2 α παρακαλώ), ένας βετεράνος αμυντικός της Αιγύπτου είπε: “Λαχταράμε τη νίκη για να πάμε στον τελικό, και να αποζημιώσουμε τους οπαδούς μας για τον αποκλεισμό μας απ το Παγκόσμιο Κύπελο.»

Ο προπονητής της Αλγερίας Σαντααν(με 2 α παρακαλώ) είπε : “To ματς αυτό είναι σαν πόλεμος για τις δυο ομάδες.Για μας η νίκη θα σημαίνει ότι αξίζαμε να πάμε στο Παγκοσμιο Κύπελο».

Και οι δυό ομάδες παίζουν φουλ με όλους τους βασικούς τους.

Η Αλγερία στα τελευταία 6 ματς έχει 2 νικες 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Ενώ η Αίγυπτος έχει 4 ισοπαλίες και 2 νίκες.

Ο μέσος όρος των γκολ που μπαίνουν στα τελευταία ματς που παίζουν είναι 1,92, πάρτο αυγό και κούρεφτο δηλαδή μιας και δεν μπορεί να βγει ένα ξεκάθαρο under ή over.

H επιλογή μου εδώ θα είναι να πάω με την προτίμηση μου την Αλγερία, και πιστεύω ότι θα βάλει τουλάχιστον 2 γκολ, στοίχημα που μπορεί να βρεί κανείς στην betsson στην αγορά «αριθμός γκολ για την γηπεδούχο».Εκεί επιλεγόντας το over 1,5 και βάζοντας 2 μονάδες θα αγοράσει μια απόδοση της τάξης του 3,65!!!


Όχι μόνο γιατί στο παιχνίδι με το Καμερούν η Αίγυπτος δε βλεπότανε και πέρασε τελείως κωλόφαρδα, αλλά κυρίως γιατί γουστάρω γενικά Αλγερία.

Αλγερία: απλά και μόνο επειδή είναι η γενέτειρα του κατά τη γνώμη μου μεγαλύτερου ποδοσφαιριστή στον κόσμο όλων των εποχών, πασών των Ρωσιών και βάλε, του Ζινεντιν Ζιντάν!!!


ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ; ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΓΚΕΤΟ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: