Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Μερακλής Βets (Προτάσεις Τετάρτης

Καλησπερα στον καλο κοσμο του φορουμ .

Σημερα φιλοι μου παμε για ενα καλο ΚΟΥΠΟΝΙ που θα μας αποφερει καλο ΤΑΜΕΙΟ . Τα σημερηνα προγνωστικα μου ειναι απο τα παιχνιδια της Αγγλιας και της Ισπανιας.

Οπου απο την Αγγλια και το κυπελλο εχουμε ενα αγωνα απο το πρωταθλημα 2 αγωνες .

Τωρα στο κυπελλο Ισπανιας σημερα εχουμε την ομαδα της Σεβιλλης να κοντραρετε με την Λα κορουνια οπου το πρωτο παιχνιδι εληξε υπερ της Σεβιλλης με σκορ 3-0.

Στον αλλον αγωνα ομως εχουμε τον προπονητη της οσασουνα Καματσο να μην εχει βγαλει ακομα την ενδεκαδα για τον σημερινο αγωνα , αφου στο πρωτο παιχνιδι η ομαδα της Οσασουνα υπεστη την Ηττα με 2-1 , λογικα εδω το σκορ σημερα θα ειναι απο το 0-0 εως το 1-0 .

Τωρα στο πρωταθλημα τρης Αγγλιας μια Αρσεναλ να δοκιμαζετε εκτος εδρας με την Ασστον Βιλλα , εν απαιχνιδι φωτια οπου αν σε περιπτωση ο Βενγκερ σημερα χασει η φερει Ισοπαλλια το πρωταθλημα πεταξε για την Αρσεναλ .

Την Αστον Βιλλα την εχω δει σε πολα παιχνιδια και ειναι μια ομαδα που μπορει ν απαει κοντρα στην Αρσεναλ αλλα στον σημερινο αγωνα το αποτελεσμα γερνει προς την ομαδα του λονδινου.

Στον αλλον Αγωνα αυτον της Τσελσις τον εκατομμυριον , δεν υπαρχει πιθανοτιτα σημερα να μην βαλουν πανω απο 4 γκολ στην ομαδουλα της Μπερμινχαμ , αρα δεν χωραει αλλο παοτελεσμα οβερ το πιοο σιγουρο .
Και κλεινουμε με τις μισιτες ομαδες του Λονδινου .

Ο Τεβεζ που καρφωσε την παλια του ομαδα πριν 14 μερες με ενα πεναλτι στο 70 λεπτο και εδωσε στους Αραβες την νικη με σκορ 2-1 , σημερα μαλλον θα εχει πολυ δθσκολο εργο στα παλαι του λημερια .

Το σημερινο αποτελεσμα το βλεπω με το ιδιο σκορ του πρωτου αγωνα και θα πονταρο στο Οβερ .


ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ .

Aston Villa - Arsenal

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ... 2

Chelsea - Birmingham C.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ... ΟΒΕΡ 3

Osasuna - Racing Santander 1-2 (ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ)

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ... ΑΝΤΕΡ 1.5

Sevilla - Deportivo La Coruna 3-0(ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ)

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ... 1 ΧΑΝΤΙΚΑΠ

Manchester U. - Manchester C. 1-2 (ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ)
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ... ΟΒΕΡ ΚΑΙ ΜΕ ΡΙΣΚΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ 2-1


ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΤΥΧΗ
__________________
http://meraklhsbet.blogspot.com/
ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ; ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΓΚΕΤΟ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: