Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Charleroi vs Lokeren




Σάββατο, 30 Ιανουάριος 2010 14:37

altΣΑΡΛΕΡΟΥΑ - ΛΟΚΕΡΕΝ

ΟΠΑΠ 1(2,05) – Χ(3,25) – 2 (2,80)
BETSSON 1(2,15) – X(3,25) – 2 (3,05)


Καλά μας πήγε ταμείο ο αγώνας μεταξύ των 2 μπαζοομάδων της Β Γαλλίας χτες και λέω να συνεχίσω με κάτι παρόμοιο απ το Βελγικό πρωτάθλημα.

Η γηπεδούχος Σαρλερουά είναι στην 14η θέση ενώ η Λόκερεν είναι στην 15η θέση.Με 16 ομάδες στην Α Βελγίου και το πρωτάθλημα εκεί στο παρα είκοσι, καταλαβαίνει κανείς ότι αν θέλουν να σωθούν κάθε αγώνας γι αυτές είναι στο εξής τελικός.

Η έδρα της Σαρλερουά, όπως συμβαίνει συνήθως σ αυτές τις περιπτώσεις σακς που θα λέγανε και τα αμερικανάκια, αφού στα τελευταία 10 της παιχνίδια εκεί, η ομαδάρα έχει μαζέψει 9 βαθμούς από 30 που θα μπορούσε.Εχει κάνει 2 νίκες 3 ισοπαλίες και 5 ήττες στο σπίτι της και οι εμφανίσεις της είναι απλά απογοητευτικές.

Παρ ολ αυτά οι μπουκ την θεωρούν φαβορί στο συγκεκριμένο αγώνα, όπως φαίνεται κι απ τις αποδόσεις, μιας και η αντίπαλος της Λόκερεν είναι ένα παρόμοιο χάλι, έχοντας κάνει στα τελευταία της 11 παιχνίδια εκτός μόλις 2 νίκες και 9 ήττες.Και καμία ισοπαλία.

Ως προς τα γκολ η Λόκερεν είναι ομάδα που έχει φάει 9 γκολ στα τελευταία της 6 παιχνίδια, αλλά…έχει βάλει και 9.Αυτό δημιουργεί προυποθέσεις για οβεροκατάσταση, αν έπαιζε με παρόμοια ομάδα, αλλά δεν.

Η Σαρλερουά έχει βάλει 4(δεν το έχουν το γκολ οι καλοί μου) και έχει φάει 5, πάλι στα τελευταία 6 ματς.

Εχουν μέσο όρο 2,25 γκολ στα τελευταία τους ματς οι 2 ομάδες, άρα όλα παίζουν.

Γι αυτούς που τους αρέσουν τα σερί που σπάνε(όπως σ εμένα), αυτό που μάλλον λείπει είναι η ισοπαλία και στις 2, μιας και η Σαρλερουά είναι 3 αγώνες χωρίς
Χ, και η Λόκερεν 9.


Στη Λόκερεν έχουν ένα προπονητή που θα κάτσει στον πάγκο για πρώτη φορά στο σημερινό παιχνίδι, και είναι ο γνώριμος μας εκδιωχθής μόλις την περασμένη βδομάδα από τον Πανιώνιο, κύριος Εμιλιο Φερέρα παρακαλώ.Πιστεύω ότι αυτή η αλλαγή θα φέρει θετική ψυχολογία στην ομάδα και θα ποντάρω στη νίκη τους με 4 μονάδες.

Διαβάζω επίσης ότι η Σαρλερουά έχει και 2 σημαντικές απουσίες, οποτε βουρ στον Εμίλιο.

Για ασφάλεια θα ρίξω και μια μονάδα στο 1-1 που στη betsson δίνει απόδοση 4,85





ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ; ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΓΚΕΤΟ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: