Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Inter vs Chelsea

altΌλα τα μάτια σήμερα είναι στραμένα στο Giuseppe Meazza όπου η Inter του Jose Mourinho φιλοξενεί την Chelsea του Carlo Ancelotti.Οι νερατζούροι έρχονται από 3 παιχνίδια χωρίς νίκη και πρέπει να βρουν οπωσδήποτε ένα τρόπο να αποκτήσουν πλεονέκτημα για τον επαναληπτικό,ενώ η Chelsea πάει πολύ καλά στην Premiership.

Οι νερατζούροι μονοπωλούν τις εγχώριες διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια,όμως ο διακαής τους πόθος είναι το η κούπα στο Τσάμπιονς Λιγκ,λόγος για τον οποίο μετακόμισε ο Jose Mourinho από το Stamford Bridge.
Πέρσι ήταν η Manchester United που τους σταμάτησε στα νοκ αουτ παιχνίδια και για να δούμε αν θα επαναληφθεί το έργο με μια άλλη αγγλική ομάδα φέτος.Γνωρίζοντας πώς παίζουν οι ομάδες του Μουρίνιο στα κρίσιμα παιχνίδια περιμένω ένα σφιχτό παιχνίδι από πλευράς Ιντερ με το μυαλό στην άμυνα.Κάπως έτσι έπαιξαν κόντρα στη Μπαρτσα φέρνοντας λευκή ισοπαλία.

Ο Μουρίνιο δεν αντιμετωπίζει προβλήματα έχοντας στη διάθεσή του όλους τους παίκτες ακόμα και τον τερματοφύλακα Julio Cesar που είχε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα στο Σαν Σιρο.Επιστρέφει ο Mario Balotelli αφού έχασε τον αγώνα με τη Σαμπτόρια.Οι Diego Milito & Samuel Eto αναμένεται να ξεκινήσουν όμως όλοι οι υπόλοιποι θα έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην άμυνα.

Παρά τις κάποιες αδυναμίες που έδειξαν στη χειμερινή ανάπαυλα οι Μπλε επανήλθαν δριμύτεροι και οδηγούν την κούρσα στην Πρεμιερσιπ ξεπερνώντας με νίκη τη δύσκολη έδρα του Molineux.Η ομάδα του Carlo Ancelotti ξεπέρασε εύκολα την ήττα από την Εβερτον και είναι πλέον αφοσιωμένη στον αγώνα με την Ιντερ.Οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και η ομα΄δα αποτελεί ένα από τα βασικά φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.
Περιμένω κι αυτοί να ρίξουν το βάρος στην άμυνα στο Giuseppe Meazza με σκοπό να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα για τη ρεβανς.

Με τον Ashley Cole εκτός λόγω τραυματισμού,ο Yuri Zhirkov θα συνεχίσει στη θέση του αριστερού μπακ,έχοντας ξεπεράσει το χτύπημα που δέχθηκε στον αγώνα με τη Wolves.Ricardo Carvalho & Frank Lampard επιστρέφουν αφού ξεπε΄ρασαν τα προβλήματα τραυματισμών,ενώ υπάρχει μια μικρή ελπίδα να συμπεριληφθεί στην 18αδα και ο Michael Essien παρά το ότι ακόμα κι αν γίνει κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται να ξεκινάει.

Εκτίμηση : Κλειστό παιχνίδι αναμένεται στη θεωρία,άσχετα αν στην πράξη ένα γρήγορο γκολ μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω.Πρώτη μου προτίμηση είναι το under δεύτερη επιλογή να μη χάσει η Τσέλσι,ενώ σαν τρίτη επιλογή έχω να μη σκοράρουν και οι δυο ομάδες NG

alt

ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ; ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΓΚΕΤΟ !

1 σχόλιο:

ΦΙΛΙΠΠΟΣ είπε...

Προς το Blog σας

Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες

Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..

www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr