Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

VfB Stuttgart 1893 e.V. vs FC Barcelona

Στον ένα από τους δυο σημερινούς αγώνες για τη φάση των 16 του Champions League η Stuttgart φιλοξενεί την κάτοχο του τίτλου Barcelona.Σαν πρώτη ομίλου η Μπαρτσα έχει το προνόμιο να δώσει τον επαναληπτικό στην Ισπανία.
Εκτός των άλλων η Barcelona θεωρείται το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και φέτος,μετά τις καλές μέχρι τώρα εμφανίσεις.

Η προϊστορία της Μπαρτσα με Γερμανικές ομάδες είναι με το μέρος των Καταλανών.Πέρσι στα ημιτελικά η Barcelona απέκλεισε εύκολα τη Bayern Munich με 1-1 & 5-1.Φέτος συναντήθηκαν πάλι για τη φάση των ομίλων και η Μπάρτσα νίκησε και τα δυο παινχίδια.
Στην Ισπανία είναι πρωτοπόρος,έχοντας μόνο μια ήττα από την Atletico Madrid στα τελευταία 5 παιχνίδια και 4 νίκες,2 εντός & 2 εκτός.Σε αυτά τα παιχνίδια μάλιστα σκόραραν 11 φορές.

Όσον αφορά τα προβλήματα επιλογών ο Pepe Guardiola μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες πλην του Zlatan Ibrahimovic που είναι αμφίβολος και τους μακροχρόνια απόντες Eric Abidal & Seydou Keita.
Θετικό για τον κόουτς οι επιστροφή των Daniel Alves & Xavi Hernández

Eνδιαφέρουσα επισήμανση η μόλις μια ήττα της Stuttgart στα τελευταία 5 παιχνίδια,ενώ νίκησαν τα υπόλοιπα 4,από τα οποία 3 εκτός.Παρά τις καλές εμφανίσεις βρισκονται μόλις στην 9η θέση της Bundesliga,κάτι που σημαίνει ότι δεν εξασφαλίζουν την ευρωπαϊκή τους παρουσία για του χρόνου.

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν μεγάλα προβλήματα απουσιών εκτός από τον Boka που ανυιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον ώμο και επιστρέφει σε ένα μήνα.
Ο Sami Khedira ήταν εκτός αποστολής στο τελευταίο παιχνίδι,αλλά υπάρχουν ελπίδες να καταφέρει να παίξει στον σημερινό αγώνα.

Εκτίμηση : Οι δυο ομάδες είναι σε φόρμα,ωστόσο το φαβορί είναι ξεκάθαρο.Η απόδοση στο 2πλο δε μου κάνει και θα προτιμήσω ένα ασιατικό χάντικαπ : Στουτγκάρδη +1 με απόδοση 1.825 επειδή θεωρώ πως ακόμα κι αν χάσει σήμερα η γηπεδούχος δεν θα διασυρθεί με περισσότερα από ένα γκολ διαφορά.

ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ; ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΓΚΕΤΟ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: