Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Juventus v Palermo


altΟ προπονητής της Juventus Alberto Zaccheroni ελπίζει να επιστρέψουν στην ενεργό δράση οι David Trezeguet & Mauro Camoranesi καθώς σήμερα το βράδυ φιλοξενούν το Palermo.

Την Πέμπτη οι μπιανκονέρι έφθασαν στους 16 του Europa League φέρνοντας 0-0 με τον Ajax εκμεταλλευόμενοι τη νίκη με 2-1 στην Ολλανδία.

«Χρειαζόμαστε κάθε ετοιμοπόλεμο παίκτη και το έχω ξεκαθαρίσει στην ομάδα ότι δεν υπάρχουν οριστικές επιλογές,αλλά θα παίζουν μόνο εκείνοι που μπορούν να προσφέρουν.»δήλωσε ο Zaccheroni στην Gazzetta dello Sport.

Ο Βραζιλιάνος μέσος Diego αντέδρασε άσχημα όταν έγινε αλλαγή από τον Camoranesi την Πέμπτη (σας θυμίζει κανένα;) και ο Zaccheroni προειδοποίησε τους παίκτες του ότι φροντίζει για το καλό της ομάδας και δεν θα ανεχτεί κρούσματα απειθαρχίας."Πρέπει όλοι να καταλάβετε ότι είμαστε ομάδα",τους είπε,"οι επιλογές μου έχουν να κάνουν με το καλό της ομάδας και δεν είμαι ατομικός προπονητής κανενός".

Πάντως παρά τη λευκή ισοπαλία με τους Ολλανδούς,ο κόουτς θεωρεί ότι η ομάδα του είναι στο σωστό δρόμο.Η αισιοδοξία του έχει επίσης να κάνει με τις σταδιακές επιστροφές των τραυματιών.

Η Juventus μπαίνει στον αγώνα με ένα αήττητο 6 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις όμως με μια ήττα σήμερα είναι σε μειονεκτική θέση όσο αφορά την κατάληψη της 4ης θέσης.Μάλιστα τον ανταγωνιστή για την προνομιούχο θέση καλούνται να τον αντιμετωπίσουν δίχως τον φορ Amauri που εκδιώχθηκε μεσοβδόμαδα.
Το Palermo ισοβαθμεί στην 4η θέση μαζί με τις Νάπολι και Σαμπτόρια,όμως στην 3πλη αυτή ισοβαθμία υστερεί της Νάπολι και είναι ουσιαστικά στην 6η θέση.Οι επιστροφές του αμυντικού Mattia Cassani & του στραϊκερ Edinson Cavani,όμως ο αρχηγός Fabrizio Miccoli είναι αμφίβολος αφού υποφέρει από ένα αιμάτωμα στον φιλικό αγώνα (8-0) με το Orlandini
Στην περίπτωση που δεν καταφέρει να είναιέτοιμος σήμερα θα τον αντικαταστήσει ο Abel Hernandez

Εκτίμηση : Στη μετριότητα κινείται η Μεγάλη Κυρία,όμως και το Παλέρμο δεν μου δείχνει σημάδια αξιπιστίας.Η επιλογή μου είναι το under2,5 goal

alt

ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ; ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΓΚΕΤΟ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: