Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

St Truiden vs Brugge

altΟΠΑΠ 1(2,85) – Χ(3,30) – 2(2,00)
BETSSON 1(3,60) – X(3,30) – 2(1,92)


Ενδιαφέρων παιχνίδι για το Βέλγικο πρωτάθλημα ανάμεσα στην 8η που φιλοξενεί τη 2η, σ ένα παιχνίδι φαινομενικά χωρίς ιδιαίτερα κίνητρα, μιας και η μέν είναι στη μέση του πίνακα και δεν κινδυνεύει, ενώ η «φίρμα» απέχει απ την πρώτη με 9 βαθμούς (51 εναντι 60 βαθμών της Αντερλεχτ)και άρα μάλλον έχει κουνήσει μαντήλι στο πρωτάθλημα για φέτος.

Η Σιντ Τρουίντεν δεν έχει καμιά τρομερή έδρα όπως και να το κάνουμε.Εχει 5 νίκες, 5 ήττες και 2 ισοπαλίες στό σπίτι της φέτος, αλλά πρέπει να θυμηθούμε ότι είναι ομάδα που ανέβηκε στην κατηγορία μόλις πέρυσι, άρα κατά βάση καλά τα έχει πάει.(7 στις 10 ομάδες που ανεβαίνουν στις Α εθνικές απ τις Β εθνικές, ξαναγυρνάνε από κει που ήρθανε με το τέλος της σαιζόν.Η Σιντ ανήκει στις 3 που τα καταφέρνουν, και μάλιστα για 2η χρονιά).

Η Κλάμπ Μπρυζ αντίθετα κάνει πολύ καλές εμφανίσεις όταν ταξιδεύει μακρυά απ την έδρα της και έχει 6 νίκες 2 ισοπαλίες και 4 ήττες(στα εκτός).Παρ ολ αυτά η τελευταία της εκτός έδρας νίκη είναι πριν 2 μήνες(στις 30/12 στο ντέρμπυ με την τώρα 3η Κορτράικ).

Η προιστορία γέρνει αρκετά υπέρ της φιλοξενούμενης που έχει κερδίσει τα 6 απ τα τελευταία 9 παιχνίδια που έχουν δώσει οι δυό ομάδες.Στα άλλα 3 έχουμε, 1 ήττες(νίκη δηλ της Σιντ Τρουιντεν) και δυό ισοπαλίες.

Στα τελευταία της 6 παιχνίδια η Σιντ έχει βάλει 5 και έχει δεχτεί 5 γκολ, ενώ η Κλαμπ Μπρυζ έχει βάλει 8 και έχει δεχτεί 9, πράμα που δείχνει ότι αμυντικά δεν το χει. Από τις τοπ 6 του πρωταθλήματος είναι η ομάδα που έχει δεχτεί τα περισσότερα γκολ, αν αυτό λέει κάτι.32 για την ακρίβεια, τη στιγμή που η γηπεδούχος έχει δεχτεί μόλις ένα παραπάνω 33.Παρ ολο που βαθμολογικά είναι 6 θέσεις πιο κάτω.

Ο μέσος όρος γκολ που μπαίνουν στα παιχνίδια που παίζουν οι 2 ομάδες είναι 2,25 νούμερο που δε μπορεί να μας δώσει κανένα ασφαλές συμπέρασμα για το αν είναι under ή over ομάδες.

Μ αρέσει να πάω με το αουτσάιντερ σ αυτό το ματς. Μου κάνε πολύ μεγάλη εντύπωση η νίκη τους την περασμένη βδομάδα επί της Αντερλεχτ, μέσα μάλιστα στο γήπεδο της πρώτης του πίνακα. Αν και έχουν μέτριο σύνολο, όποτε τους έχω δει παίζουν αρκετά επιθετικά και συχνά πυκνά τους βγαίνει. Η Κλαμπ έπαιξε 120 λεπτά αγώνα με την Βαλένθια την Πέμπτη και πιστεύω θα ναι αρκετά κουρασμένη για το συγκεκριμένο μάτς. Επιπλέον κατεβαίνουν και με 3 ελλείψεις, με κυριότερη αυτή του επιθετικού τους ονόματι Κουεμάχα που είναι τιμωρημένος.Μιλάμε για τον Νο1 σκόρερ της ομάδας κι αυτό σίγουρα θα τους πιέσει πολύ.

Αν η Σιντ Τρουιντεν δεν χάσει και αυτό το παιχνίδι θα πάει για τα πλέι οφ ώστε να βγεί Ευρώπη του χρόνου, οπότε έχει κίνητρο τουλάχιστον για την ισοπαλία και από κει και πέρα ότι προκύψει.

Το «ισοπαλία όχι στοιχημα» πληρώνει στην betsson 2,55(αν νικήσει η Σιντ-Τρουιντεν) και το βρίσκω αρκετά ενδιαφέρων σ ένα ματς που τα πάντα είναι ανοιχτά.

Με 3,5 μονάδες

alt

ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ; ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΓΚΕΤΟ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: