Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Leixoes vs Benfica

alt

ΟΠΑΠ 1(7,40) – Χ(4,00) – 2(1,30)
BETSSON 1(8,75) – X(4,20) – 2(1,35)


Την έχει πάρει η κατηφόρα τη Λεισόες.Με μόλις μία νίκη στο γήπεδο της στα 6 τελευταία μάτς που έχει δώσει, κι αυτή να είναι από τις 4 του Οκτώβρη πέρυσι(επί της ασταθούς Λειρία), πηγαίνει πύραυλος προς τον υποβιβασμό.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς, και ατενίζει με δέος τη Λίγκα 1 που αν δεν αλλάξει κάτι, θα γίνει απελπιστικά ανάποφευκτη.

Το καλύτερο που έχουν κάνει τελευταία, είναι μια ωραία και δύσκολη ισοπαλία(0-0) με την Πόρτο πρίν 2 αγωνιστικές, αλλά σε ένα παιχνίδι που για την Πόρτο ήταν έν όψει του παιχνίδιου της με την Αρσεναλ για το Τσάμπιονς Ληγκ, και είχε κατέβει με απουσίες βασικών.

Η Μπενφίκα απ την άλλη είναι στα πολύ χάι της.Οσοι είδανε το παιχνίδι με τη Χέρτα Βερολίνου, για το Γιουρόπα Ληνγκ, είδανε μια ομάδα που παράγει πολύ οργανωμένο ποιοτικό ποδόσφαιρο, και τελείως διαφορετική απ αυτήν που εγώ είδα να χάνει μέσα στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚάρα.Καμία σχέση.Εκείνο το αργοκίνητο ασυντόνιστο και αναποτελεσματικό σύνολο, έχει χαθεί πίσω στον πρώτο γύρο του Πορτογαλικού Πρωταθλήματος.

Είναι πρώτη στη βαθμολογία, αλλά με τη μεγάλη φετινή έκπληξη Μπράγκα, να την ακολουθάει στενά με διαφορά ενός βαθμού.Οπως είναι αναμενόμενο, το ματς με τη Λεισόες θα πρέπει να το χτυπήσει δυνατά, αν θέλει να συνεχίσει το όνειρο του Τίτλου.

Και οι δυό ομάδες θα κατέβουν σχεδόν πλήρεις και χωρίς προβλήματα.Μιά απουσία έχει η Λεισόες στην αμυντική γραμμή και από την Μπενφίκα θα λείψει ο Γκαρσια που είναι βασικός της μέσος.

Η προιστορία είναι με το μέρος των φιλοξενούμενων, μιας και η Λεισόες δεν έχει κερδίσει καμία από τις 6 συναντήσεις τους.Στις 3 έχουν έρθει ισόπαλες, και τις τις άλλες 3 τις έχει κερδίσει η Μπενφίκα.

Αυτό που περιμένω είναι να κυριαρχήσει πλήρως και από το πρώτο λεπτό η φιλοξενούμενη ομάδα, και δυσκολεύομαι να δω την Λεισόες να πετυχαίνει γκολ σ αυτό το ματς.

Δεν έχουν βάλει ούτε ένα γκολ στα τελευταία 3 ματς και δεν μπορώ να καταλάβω πως αυτό θα αλλάξει απέναντι στην καλύτερη άμυνα του Πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Με τον Καρντόζο και τον Αιμάρ σε δαιμονισμένη φόρμα, η Λεισόες για μένα δεν έχει καμιά ελπίδα απόψε και οι τιμές που δίνουν οι μπουκ στο 2πλό περιέχουν αξία ακόμα και στο 1,40.


Όμως τέτοιες αποδόσεις ως γνωστόν δεν τις παίζω ποτέ.Αντ αυτού θα προτιμήσω να βάλω 5 μονάδες στο «νίκη της φιλοξενούμενης με διαφορά τουλάχιστον 2 γκολ» που στην betsson πληρώνει το αξιοπρεπές και δελεαστικό 2,10

alt

ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ; ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΓΚΕΤΟ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: