Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Newcastle vs Cardiff



alt

NΙΟΥΚΑΣΛ - ΚΑΡΝΤΙΦ

ΟΠΑΠ 1(1,75) – Χ(3,10) – 2 (3,85)
BETSSON 1(1,90) – X(3,30) – 2 (3,95)


Κανείς δε μπορεί να δεί την Κάρντιφ να κερδίζει εδώ. Ενας τεράστιος άσσος γυαλίζει από παντού και θα μαζέψει όλο το χρήμα, οπότε είναι το πρώτο σημείο που θ αποκλείσω από τις επιλογές μου.
Για να ρίξουμε μια ματιά στα στατιστικά.
Η Νιουκάσλ είναι πρώτη στην Τσάμπιονσιπ και οδεύει καρφί για την Πρεμιερσιπ, αφού έχει κατακτήσει μια διαφορά 3 βαθμών από την Γουεστ Μπρομ(2ος) και 4 βαθμών από τον 3ο(Νοτινχαμ Φορεστ).
Οι Ουαλοί της Καρντιφ είναι στην 4η θέση και στοχος τους είναι τα πλειοφ στο τέλος που μπορεί να τους δώσουν την πολυπόθητη 3η θέση που θα τους στείλει στην ονειρεμένη 1η κατηγορία της χώρας.


Οι γηπεδούχοι στους 14 αγώνες που έχουν κάνει στην έδρα τους δεν έχουν χάσει απολύτως κανέναν! Εχουν 10 νίκες και 4 ισοπαλίες, έχοντας μαζέψει 34 πόντους από τους δυνητικά 42 που είναι το μάξιμουμ.

Η Κάρντιφ στους 14 αγώνες που έχουν δώσει εκτός έχουν 7 νίκες 4 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Στους τελευταίους 6 αγώνες της η Νιουκασλ έχει βάλει 8 γκολ κι έχει δεχτεί 4.Καλή άμυνα, αλλά όχι και τόσο τρομερή επίθεση. Η Καρντιφ στα τελευταία της 6 έχει βάλει 14 γκολ και έχει δεχτεί 8.

Γενικά η Κάρντιφ παίζει καλά επιθετικά και δεν έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα, όχι όμως με αντιπάλους όπως η Νιουκασλ και τη σιδερένια άμυνα της, την καλυτερη της λήγκας, πού έχει δεχτεί μόνο 16 γκολ.Ειναι ομάδα που είναι ικανή για το καλύτερο αλλά είναι ασταθής και ένα οβερ 2,5 έχει πολύ καλές πιθανότητες.(πληρώνει 1,90 στην betsson).

H προιστορία είναι σαφως υπέρ των γηπεδούχων με 17 νικες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες.Η άμοιρη Κάρντιφ έχει βάλει στα μεταξύ τους παιχνίδια 15 αλλά έχει φάει 55γκολ.

Η Νιουκασλ είναι αήτητη επί 16 ματς σαν γηπεδούχος και αυτό μας βάζει στον πειρασμό να την κοντράρουμε παίζοντας «νίκη Καρντιφ- στοίχημα χωρίς ισοπαλία» που πληρώνει 2,80 πάντα στην betsson.

Aντ αυτού θα ποντάρουμε ένα ειδικό στοίχημα που δε θα βρούμε σε πολλές εταιρείες και είναι το «να μπουν 2 γκολ στο πρώτο ημίχρονο».Πληρώνει 4,15 και θα βάλουμε 1,5 μονάδα περιμένοντας να ακούσουμε τις ιαχές.
Καλη επιτυχία σ αυτούς που δε θ ακολουθήσουν



ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ; ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΓΚΕΤΟ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: