Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Roma vs Udinese




Πέμπτη, 04 Φεβρουάριος 2010 13:23

altΗμιτελικοί στο κύπελλο Ιταλίας σκέλος πρώτο.Η Udinese απέκλεισε τη Milan κι ένας πιθανός θρίαμβος επί της Ρόμα σημαίνει πιθανή Ευρωπαϊκή έξοδο,αφού εξασφαλίζει στην ομάδα θέση στον τελικό και εκεί θέλουν να παίξουνε με την Inter αφού λογικά αυτή θα αποκλείσει τη Fiorentina.
Από την άλλη πλευρά οι προτεραιότητα των Ρωμαίων είναι το πρωτάθλημα όπου διεκδικούν πιθανή επιστροφή στο Champions League όμως ο Ranieri δεν θα υποτιμήσει το κύπελλο και περιμένω από τους παίκτες του να προσεγγίσουν τον αγώνα με σοβαρότητα.

Σε μια συνέντευξή του ο De Rossi δήλωσε ότι η Roma στιγμή δεν εγκατέλειψε την ιδέα να ξαφνιάσει την Inter και να προσπαθήσει να κερδίσει τον τίτλο.Πιθανόν κάτι τέτοιο να ακούγεται εξαιρετικά αισιόδοξο,όμως η Roma κερδίζει τα παιχνίδια παρά το ότι δεν παίζει τόσο καλά όσο δείχνουν τα αποτελέσματα.Παρ'όλα αυτά συνεχίζουν να μαζεύουν πόντους και την Κυριακή κατάφεραν να νικήσουν τη Siena στο τελευταίο δευτερόλεπτο χάρη στον Okaka που πήγε δανεικός στη Fulham.
Ο Toni είναι ακόμα τραυματίας όμως ο Totti,που έχασε τον αγώνα της περασμένης εβδομάδας,επιστρέφει στην ομάδα.Ο Ρανιέρι προσανατολίζεται να ξεκουράσει ορισμένους παίκτες,ας μην ξεχνάμε όμως την πολύ καλή εμφάνιση της Ρομα στον αγώνα με την Catania όπου επίσης έπαιξε με πολλές απουσίες.

Ο γενικός απολογισμός της Udinese με βάση τη βαθμολογική της θέση δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να θεωρηθεί θετικός.Για την ακρίβεια μάλλον κανείς δεν θα περίμενε ότι αυτή η ομάδα θα πέσει τόσο χαμηλά.
Ο προπονητής Marino κατά τη συνήθη τακτική πλήρωσε το μάρμαρο,αλλά ούτε ο De Biasi δείχνει να ευδοκιμεί.Μοναδική έκλαμψη η νίκη επί της Milan την περασμένη Τετάρτη.
πιστεύω ότι τελικά η Udinese θα βρει το δρόμο της,ωστόσο η διάκριση μέσω του κυπέλλου είναι το μοναδικό κίνητρο που έχουν στην παρούσα φάση,προκειμένου να σώσουν τη χρονιά.
Αναμένω λοιπόν να τα δώσουν όλα σήμερα κόντρα στη Roma με ξεκάθαρο σκοπό να κρατήσουν το μηδέν ή έστω να φέρουν ένα ανατρέψιμο σκορ για την ρεβάνς.Ας μη λησμονούμε άλλωστε ότι οι επαναληπτικοί θα γίνουν στα μέσα του Απρίλη,οπότε ποιος ζει και ποιος πεθαίνει μέχρι τότε.

Εκτίμηση : Σαφές ότι το φαβορί για την επικράτηση είναι οι Ρωμαίοι και ο πρώτος λόγος είναι στον άσσο του 1,70 στη betsson.Aπό εκεί και πέρα όμως εγώ θα παίξω ένα ειδικό στοίχημα να νικήσει η Ρόμα με ένα όμως γκολ διαφορά ή αλλιώς Χάντικαπ (+1) για την ουντινέζε στην Ισοπαλία με απόδοση 3,40.πάντα στη betsson.


ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ; ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΓΚΕΤΟ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: