Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Sunderland vs Stoke

altH Sunderland κατρακύλησε στη 13η θέση μετά την ήττα από την Everton και οι «Μαυρόγατες» θα μπουν σε μεγάλες περιπέτειες αν αποτύχουν να νικήσουν σήμερα.
Η Stoke προκρίθηκε για το FA Cup νικώντας την Arsenal,όμως το αρνητικό της ρεκόρ στην εκτός έδρας παρουσία της ομάδας προβληματίζει αρκετά.

Μετά την ήττα από την Everton,οι «Μαυρόγατες» ενεπλάκησαν επίσημα πλέον στη μάχη της παραμονής,κάτι που έδειχνε απίθανο μετά τις πρώτες 10 αγωνιστικές για την Premiership.
Όμως μετά από ένα σερί 9 αγώνων χωρίς νίκη η Sunderland κατρακύλησε,όπως είπα και παραπάνω,στη 13η θέση,μόλις 3 βαθμούς πάνω από τις υρεις θέσει του υποβιβασμού.
Ο Steve Bruce εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών,ειδικά στην αμυντική διάταξη,ωστόσο οι παίκτες του θα πρέπει να τα δώσουν όλα,διαφορετικά τα πράγματα θα χειροτερέψουν.
Με χαμηλό ηθικό λοιπόν οι γηπεδούχοι καλούνται σήμερα να διασπάσουν την σφιχτή άμυνα των φιλοξενούμενων.


Οι Lee Cattermole & Kieran Richardson αντικαταστάθηκαν στον αγώνα με την Everton λόγω νέων τραυματισμών και είναι αμφίβολοι για τη σημερινή αναμέτρηση.
Ο Craig Gordon θα παραμείνει αφού δεν ένιωσε ενοχλήσεις,όμως οι Michael Turner & Anton Ferdinand παραμένουν στο περιθώριο.Με τους Nyron Nosworthy, John Mensah & George McCarthy αμφίβολους ο προπονητής έχει σοβαρά αμυντικά προβλήματα,ελπίζει όμως ότι έστω και την τελευταία στιγμή τουλάχιστον ένας από τους τρεις θα συμμετέχει κόντρα στην Stoke.

Η ομάδα του Tony Pulis συνέχισε τα εντυπωσιακά αποτελέσματα,με τελευταίο θύμα την Arsenal την οποία απέκλεισε από τη συνέχεια του FA Cup χάρη σε μια εκπληκτική εμφάνιση στο Britannia Stadium.
Μάλιστα από τη στιγμή που η ομάδα αποδίδει τόσο καλά στην έδρα της,δεν χρειάζεται καμιά βοήθεια από τα εκτός και ίσως κάπου έχει αδιαφορήσει.Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχει πετύχει μόλις 4 γκολ τη σεζόν και έχει αναδειχθεί στον καλύτερο φιλοξενούμενο «πελάτη».
Λαμβάνοντας μάλιστα υπ'όψη ότι δεν πέτυχε ούτε ένα γκολ στις τελευταίες 4 εξόδους της,υιοθετώντας μια καθαρά αμυντική τακτική,το ερώτημα είναι σήμερα θα συνεχίσει την πελατειακή σχέση με τους γηπεδούχους ή θα αλλάξει πρόσωπο;

Με τον αρχηγό Abdoulaye Diagne-Faye να έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό,ο προπονητής έχει όλη την ομάδα στη διάθεσή του για να επιλέξει,οπότε μάλλον θα προτιμήσει ένα σχήμα όπως εκείνο που θριάμβευσε με την Arsenal.
Λαμβάνοντας υπ'όψη την καλή βαθμολογική της θέση και τους δυο βαθμούς πάνω από τη Sunderland,είναι φυσικό σήμερα και ο ένας βαθμός να μην θεωρείται ευκαταφρόνητος για τους φιλοξενούμενους.


Εκτίμηση : Η φτωχή παρουσία των γηπεδούχων λόγω φόρμας και των φιλοξενούμενων λόγω εκτός έδρας συμπεριφοράς με οδηγούν στο under,ενώ στα ειδικά στοιχήματα θα προτιμήσω το 0-0 σκορ ημιχρόνου.

alt

ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ; ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΓΚΕΤΟ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: