Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Ερωτικό DVD και από τη Μαριάννα Ντούβλη

"Η Μαριάννα Ντούβλη - MARIANNA NTOUVLI γύρισε video-DVD-τσόντα- στα βήματα της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Το ροζ DVD της Μαριάννας Ντούβλη είναι έτοιμο και η Sirina Productions θα το κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες. Το βίντεο γυρίστηκε στην Κέρκυρα με σκηνές ακόμη πιο καυτές από εκείνες της Τζούλιας Αλεξανδράτου .Η Μαριάννα Ντούβλη δήλωσε οτι «και η τσόντα είναι ένα επάγγελμα. Απλά αυτό που κάνεις στο κρεβάτι σου για σένα το κάνεις για λεφτά». Η Μαριάννα έχει, λέει, αναστολές μόνο για το παιδί της. Γι’ αυτό και, συνέχισε, είναι σχεδόν υπό σκέψη να κάνει την ταινία. Αλλά θα ζητήσει περισσότερα απο την Τζουλια γιατί έχει παιδί. Με λίγα λόγια η τσόντα είναι έτοιμη..."
____________________________

Kαλά αυτή δεν είναι που πριν μερικά (έως αρκετά) χρόνια ξεκατινιαζότανε στα παράθυρα με την Ποπάρα (Μαλλιωτάκη) ; Χαρά στην πατσαβούρα.Κι ένα τάληρο (4,99€) να το βάλουνε το DVD κανένας δε θα το πάρει. Πόσο απελπισμένος πρέπει να είναι κάποιος ώστε να δώσει λεφτά για να δει την κυτταρίτιδα της Ντούβλη; Ήμαρτον λέμε.... Προσωπικά ούτε από το νετ δε θα το κατεβάσω

ΣΗΜ : Στη φωτογράφιση του Playboy έπεσε το φώτοσοπ της αρκούδας για να τη συμμαζέψουνε...

update 14-05-2010

Επιτέλους το όνειρο τις μεγάλης μας ηθοποιού έγινε πραγματικότητα.Την ευκαιρία να απολαύσουνε το υποκριτικό τις ταλέντο έχουν όλοι οι Έλληνες πολίτες από σήμερα καθώς το dvd με τίτλο '' Sex In The City Of Athens '' κατέφθασε στα περιπτερα.Η συνταγή γνωστη όπως και η τιμή από την προηγουμενη παραγωγή τις εταιρίας SIRINA μονο που αυτή τι φορα δεν πρόκειται για ένα ''ξερό'' εικοσάλεπτο αλλα για κανονική υπερπαραγωγή με ατάκες που σκοτώνουν όπως "Εμείς εδώ στην Εκάλη έτσι, είμαστε. Έχουμε τους άνδρες μας που μας πληρώνουν και τους κηπουρούς και τους σοφέρ να μας ...."
Το μονο που απομένει είναι να δούμε αν έχει την ίδια επιτυχία με το dvd τις Τζούλιας που σάρωσε κυριολεκτικά το πανελλήνιο(φυσικά και αυτή με το υποκριτικό τις ταλέντο)

Δείτε ολόκληρο το DVD EΔΩ

Λίγα λόγια για το έργο :

Στην αρχή και μέχρι να μπει στο παιχνίδι η Ντούβλη είναι μια μλκια και μισή.Όχι ότι μετά γίνεται αριστούργημα,απλά έχει πλάκα.Η Ντούβλη είναι σα θρεφτάρι και μιλάμε για το τρελό γέλιο όταν την ώρα που πάει να την πηδήξει ο πρώτος παρτενέρ του...«πέφτει» κανονικά και χρειάζεται καμιά ώρα μαλάξεις (και ποιος ξέρει τι άλλο) για να «σταθεί» στο ύψος των περιστάσεων

Τα υπόλοιπα επί της οθόνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: