Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Κόκκινη κάρτα πήρε ο Δαλούκας !!!

Με έναν παίκτη λιγότερο ή αν προτιμάτε, χωρίς τον... προπονητή του θα αναγκαστεί να παίζει από εδώ και πέρα ο ΠΑΟ. Άλλη μια νίκη για τον Μαρινάκη.


Ο Δαλούκας ήταν αυτός που κέρδισε το παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη και κανείς άλλος. Το λάθος του ήταν τόσο οφθαλμοφανές, που κανείς δεν μπορεί να έχει έστω και μια αμφιβολία για το αν ήταν πέναλτι αυτό που κέρδισε ο Βύντρα ή όχι. Ακόμα και ο ίδιος ο παίκτης άρχισε να λέει πως νομίζει ότι αισθάνθηκε μια επαφή κτλ.

Από τη μεριά του ο Μαρινάκης ήθελε την δια παντός αποπομπή του εν λόγω διαιτητή και κέρδισε ακόμα μια μάχη που έδωσε, έστω κι αν η ΕΠΟ βγήκε από τη δύσκολη θέση, αφού ο ίδιος ο Δαλούκας αποφάσισε να μην μετέχει άλλο σε αγώνες της Σούπερ Λίγκα.

Ως εκ τούτου, ο ρέφερει "τελειώνει" από το πρωτάθλημα, ο ΠΑΟ δεν μπορεί να στηρίζεται άλλο σε αυτόν και ο Μαρινάκης, συνεπώς ο Ολυμπιακός κέρδισαν τη μάχη, αφού ο διαιτητής έκανε οφθαλμοφανέστατο λάθος, το οποίο ούτε ο ίδιος δεν μπόρεσε να καταλάβει γιατί το έκανε.

"Η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο και η αξιοπρέπεια μου, δεν μού επιτρέπουν στην παρούσα φάση να διευθύνω αγώνες της Σούπερ Λίγκας μετα τη λάσπη που δέχτηκα, για μια απόφαση μου στον αγώνα Αρη-Παναθηναικού. Για να διευκολύνω την ΕΠΟ και την ΚΕΔ δηλώνω την απόφαση μου να μην μετέχω σε αγώνες της Σούπερ Λίγκας. Εύχομαι η απόφαση μου αυτή να αποφορτίσει την ατμόσφαιρα και να πάει το ποδόσφαιρο μπροστά", ήταν η ανακοίνωση του Δαλούκα και όντως από τα παραπάνω καταλαβαίνουμε πως η ΕΠΟ βγαίνει από τη δύσκολη θέση, αν και αξίζει τονιστεί πως ο ρέφερει λέει ότι αποχωρεί στην παρόυσα φάση.

Άρα, ενδέχεται να επιστρέψει "δριμύτερος" στο μέλλον για νέα "κατορθώματα", αν και η αλήθεια είναι πως επειδή ο Μαρινάκης δεν λέει λόγια στον αέρα, ούτε παίζει, αλλά πράττει, όλα θα κυλήσουν ομαλά.

gavros.gr

Σχόλιο : Άντε να ξεβρωμίσει ο τόπος.Μακάρι το παράδειγμά του να το ακολουθήσει ο Σπάθας.ο Ντάκος,ο Παππάς,ο Σταθόπουλος,ο Καλόπουλος και τα υπόλοιπα παιδιά που κρέμονται από το πράσινο άρμα.

Καιρός να αναβαθμιστούν νέα παιδιά στην ελληνική διαιτησία,όπου τουλάχιστον θα ξέρουμε ότι το λάθος είναι ανθρώπινο και όχι προϊόν διαπλοκής.

Τα πέτσινα πρωταθλήματα του παρελθόντος,δε σημαίνει ότι πρέπει να διαιωνίζονται και το Ελλαδιστάν να μένει στον πάτο της Ευρώπης.

Βγάλτε τα γράσα από τα μάτια και απαιτείστε επιτέλους να δούμε λίγη μπαλίτσα σε αυτή την τριτοκοσμική χώρα,όπως ΕΜΕΙΣ την καταντήσαμε...

markonis speaking

Δεν υπάρχουν σχόλια: