Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Ούγκο Πάρντο δεν ψιχαλίζει ,σε φτύνουν

Σήμερα πραγματικά είμαι εξοργισμένος με πάρα πολλά πράγματα.Εκείνο όμως που πραγματικά με έχει βγάλει από τα ρούχα μου,είναι η συμπεριφορά του σαϊτ gavros.gr το οποίο ήδη βγάζω δια παντός από τη λίστα μου.
Όχι μόνο κάνουν γαργάρα το αστείο γκολ που τρώει αυτός ο αστείος τερματοφύλακας Πάρντο που σε κάθε (μα κάθε) αγώνα κάνει δώρο γκολ στον αντίπαλο,αλλά έχουν το θράσος να δημοσιεύουν και τις δηλώσεις του,οι οποίες αοπευθύνονται είτε σε τυφλούς,είτε σε διανοητικά καθυστερημένους.Ας τις δούμε :

Ο Ολυμπιακός είχε απουσίες στην Τούμπα, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για τον Ούρκο Πάρντο.

Ο Ισπανός γκολκίπερ μετά το ματς απέδωσε το γκολ της ισοφάρισης σε μία σειρά λαθών στα οποία αποδίδει την ήττα - σε συνδυασμό με τις ατυχίες.

Συγκεκριμένα, ο Πάρντο δήλωσε: "Πιστεύω ότι το γκολ της ισοφάρισης του ΠΑΟΚ ήρθε από κακοτυχία και μία σειρά λαθών από τη δική μας μεριά. Ο Ντένις προσπάθησε να διώξει δεν τα κατάφερε και εγώ μετά δεν μπόρεσα. Από ατυχίες και δικά μας λάθη χάσαμε ένα ματς. Είναι δύσκολο να παίζεις εδώ. Μέχρι κάποιο σημείο είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Μετά ήρθε το πέναλτι, που για μένα δεν ήταν και τελικά χάσαμε τον αγώνα".

Από εκεί και πέρα αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση που ακολουθεί με την ΑΕΚ, που είναι η δεύτερη ευκαιρία τίτλου για τον Ολυμπιακό. Αυτό που είπε είναι ότι: "Φυσικά και αποτελεί μεγάλο κίνητρο για μας να παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας με την ΑΕΚ για να τελειώσουμε την υπόθεση πρωτάθλημα. Επίσης, θα βοηθήσουν οι παίκτες που θα επιστρέψουν, αλλά δεν είναι αυτό δικαιολογία για εμάς. Όλοι οι παίκτες μας είναι υψηλού επιπέδου και δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία το ότι χάνουμε κάποια ματς από απουσίες".

Ντροπή σας κύριοι εκεί στο gavros.gr που όπως φαίνεται δεν έχετε καταλάβει σε ποιους απευθύνεστε.

Κανονικά δε θα έπρεπε να σας διαβάζει κανένας γνήσιος Ολυμπιακός και ούτε να παίρνει την παλιοφυλλάδα σας που έχει γίνει ίδια με την ΠΡΑΣΙΝΗ.

Εμείς ρε είμαστε Ολυμπιακός,δεν είμαστε βάζελοι να τρώμε το κουτόχορτο αμάσητο.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

1 σχόλιο:

Πάνος είπε...

Tελικά όπως βλέπω εκεί στο gavros.gr υπό το βάρος του κραξίματος, αναγκάστηκαν να αναφέρουν το αυτονόητο.
Ότι δηλαδή αυτός ο τερματοφύλακας είναι επικίνδυνος και δεν κάνει για τον Ολυμπιακό.
Κύριοι εκεί στο gavros.gr ο οπαδός του Ολυμπιακού θέλει να του λένε τα πράγματα με το όνομά τους και δεν παραμυθιάζεται όπως ο οπαδός της αλογοτροφής που τρώει το κουτόχορτο αμάσητο