Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Παρολί Τσάμπιονς Λιγκ 02-11-11

H λέξη ΚΟΥΒΑΣ αντικατοπτρίζει την κατάληξη της πλειοψηφίας των χθεσινών δελτίων του στοιχήματος.Μόνη σταθερή αξία ο Ολυμπιακός που για ακόμα μια φορά έκανε το καθήκον του και έχασε εκτός έδρας στην Ευρώπη.

Μελανό σημείο το γρήγορο γκολ που έμεινε ορφανό,κηδεύοντας όσους είχαν παίξει over,αλλά και όσους αγόρασαν ακόμα ένα στην εξέλιξη του αγώνα.

Πάμε στα σημερινά με πολύ χαμηλό ποντάρισμα,αφού η χθεσινή σφαλιάρα δεν μπορεί να περάσει έτσι εύκολα.



Κλάσεις ανώτερη η Σίτι που θέλει τον αγώνα για να μείνει ζωντανή στη διεκδίκηση της πρόκρισης και έχει την ποιότητα να φύγει με τους 3 βαθμούς από το Μαδριγάλ.Με over/under δεν μπλέκω,ύστερα από τα χθεσινά θαύματα,οπότε πάω με το 2πλό.



H πρωτοπόρος της Πριμέρα,Ρεάλ δίνει ένα αδιάφορ παιχνίδι σήμερα,αφού έχει ήδη περάσει στον επόμενο γύρο,αντίθετα με τη Λυών που θα δώσει μάχη με τον Άγιαξ για τη 2η θέση.Συντηριτικά θα πάω με το under3,5 σε απόδοση 1,36 για το παρολί,ενώ για μονό προτείνω το under2,5 με απόδοση 2,00.



Μοιράζει κηδειόχαρτα πάλι η Μαντσεστερ στους παίκτες του στοιχήματος,όπως άλλωστε και η Μίλαν,που χθες έκανε πάλι το θαύμα της.Αδιάφορο το σημερινό παιχνίδι,αφού θα παίξει τα ρέστα της με τη Μπενφίκα,γι αυτό θα προσπαθήσω να πάρω το καλύτερο δυνατό από αυτό το παιχνίδι και θα καταλήξω σε ένα ειδικό στοίχημα under10,5 κόρνερ με απόδοση 1,80

Η προτεινόμενη λοιπόν τριάδα για σήμερα είναι :

Villarreal - Manchester City 2 @ 1,66
Lyon - Real Madrid under3,5 goal @ 1,36
Manchester Utd - Otelul under10,5 corner @ 1,80


Συνολική απόδοση 4,09 στη 

ΤΙΡ : Για την Eλληνική Σουπερλίγκα U20 αγωνίζονται σήμερα Αρης - ΠΑΟΚ και με δεδομένο ότι ο Άρης έχει πολύ καλή εφηβική ομάδα,ενώ αντίθετα ο ΠΑΟΚ είναι μπάζο,νομίζω πως αξίζει ένα ποντάρισμα ο άσσος που μας προσφέρει σε απόδοση 1,80 η 

Δεν υπάρχουν σχόλια: