Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2011

Dortmund - Olympiakos Σχόλια & Ειδικό Στοίχημα

Χρυσή ευκαιρία είχε το Σάββατο ο Βαλβέρδε να δοκιμάσει με τον ΟΦΗ το νεαρό Μέγιερι στη θέση του τροχονόμου Κοστάντσο,έτσι ώστε να πάρει ο πιτσιρίκος το βάπτισμα του πυρός.

Η ευκαιρία αυτή πήγε χαμένη και όπως διαβάζω σκέπτεται να το κάνει σήμερα με τη Ντόρτμουντ.Φυσικά μια τέτοια κίνηση έχει μεγάλο ρίσκο,αφού μπορεί ακόμα και να «κάψει» τον μικρό,οπότε με δυο καμένους,μένει μόνο ο «ρούφας» Δασκαλάκης και θα έχουμε γλέντια.

Στη χρυσή εποχή του Κόκκαλη βέβαια τα πράγματα θα ήταν πολύ απλά:

Ο Βαλβέρδε θα είχε φύγει από το λιμάνι μετά την ήττα από τη Μαρσεϊγ και στη θέση του θα είχε έρθει ο «εκπορθητής» του ΑΠΟΕΛ Γιοβάνοβιτς!............ο οποίος σήμερα το βράδυ θα απολυόταν μετά την ήττα από τη Ντόρτμουντ για να πιάσει λιμάνι και να κάνει το όνειρο της ζωής του πραγματικότητα ο θρυλικός «μουστάκιας» Νίκος Αναστόπουλος!.........ο οποίος θα απολυόταν μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη για να επιστρέψει καβάλα στο άλογο ο Τάκαρος ο Λεμονής και να οδηγήσει την ομάδα σε νέους θριάμβους.

Το τέλειο σενάριο του σύγχρονου Ολυμπιακάρα,που μεγάλωσε με τη νοοτροπία του Κόκκαλη και που παιρνει στα σοβαρά τα άρθρα του Αλέφαντου.....

Μια και ανέφερα το μεγάλο κυρ Νίκο (Αλέφαντο) δεν μπορώ να μην αναφέρω τη μεγάλη πλάκα που έχει όταν τη μια βδομάδα γράφει και την άλλη ξεγράφει.

Από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω;

Από το Θεό Σερ Φέργουσον που ρίχνει 8 στον «άσχετο» Βεγκέρ και που θα πάρει πρωτάθλημα από το «λούζερ» Μανσίνι,από τον οποίο όμως τρώει ΕΞΗ παστέλια στην έδρα του,την ίδια ώρα που ο «άσχετος» ρίχνει ΠΕΝΤΕ μέσα στην έδρα του Special Two!!!

Δε φτάνουν τα παραπάνω,έρχεται και εκείνο το «κουρασμένο ανθρωπάκι» (όπως τον έλεγε) ο Φερεϊρα και φτιάχνει ομάδα που περνάει αέρα από παντού,για να μην αναφερθώ στον «απροσάρμοστο» Λέτο,που μοιράζει σακούλες......

Ούτε ο Μελισσανίδης δεν έχει κάνει τόσες κωλοτούμπες απανωτές!

Για να επανέλθω στο σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού,η άποψή μου είναι «άσε κόουτς και σήμερα τον καμένο Κοστάντσο και αύριο στείλτον στο σπίτι του να ξεμπερδεύουμε».

Ας κάνω και μια πρόβλεψη σε ένα «Ειδικό Στοίχημα» μια και σήμερα ο Ολυμπιακός θα δεχτεί μεγάλη πίεση.

Σύνολο Κόρνερ Πάνω από 10 με απόδοση 2,00 στην
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: