Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Dortmund - Olympiakos 1-11-11

Ο Ολυμπιακος που θα επιδιωξει να παρει ενα θετικο αποτελεσμα σημερα κοντρα στην Μπορουσια του Ντορτμουντ για την 4η Αγωνιστικη των ομιλων του Champions League.

Μεγαλο παιχνιδι σημερα στο Ντορμουντ οπου υπαρχει και μεγαλο ελληνικο ενδιαφερον αφου η τοπικη ομαδα φιλοξενει τον Ολυμπιακο ...΄Ενας Ολυμπιακος που θελει πασει θυσια να φυγει με εναν , η τρεις βαθμους κατι που θα του δωσει για την συνεχεια ελπιδες για να προχωρησει στην επομενη φαση του Τσαμπιονς Λιγκ..

Στο πρωτο τους παιχνιδι στο Καραισκακη ο εκπληκτικος ολυμπιακος σαρωσε την Ντορτμουντ με 3-1 με μια ντορτμουντ να χανει 1-0 να ισοφαριζει σε 1-1 κια να χανει τελικα με 3-1 ..

Απο την μερια του τεχνικου της Ντορτμουντ Γιουργκεν Κλοπ σε δηλωσεις του ειπε οτι απομενουν 3 παιχνιδια ακομα οπου θα πρωσπαθησουμε να τα κερδησουμε και να περασουμε στον επομενο γυρο......ενω και μαθηματικα πλεον η Μπορουσια προσπαθει τουλαχιστον να κατακτηση την 3η θεση που οδηγη στο Europa League!

Στην μοναδικη της εμφανισει στην εδρα της για την ευρωπαικη αναμετρηση φιλοξενησε την Αρσεναλ και εμεινε στο 1-1 χαρης σε ενα γκολ στο 88' ,ενω σε δυο εξοδους με Μαρσειγ και Ολυμπιακο γνωρισε της βαριες ηττες ..

Συμπερασμα λοιπον εχουμε οτι μια Ντορτμουντ να εχει 1 βαθμο με τον Ολυμπιακο να εχει 3 βαθμους και το πανω χερι για την κατακτηση της 3η θεσης , αρα με εναν βαθμο ο Ολυμπιακος σφραγιζει και μαθηματικα την 3η θεση και εχει βλεψεις για να προχωρησει στην επομενη φαση..

Θα γινει ενα πολυ καλο παιχνιδι για μενα σημερα αφου ο καιρος ειναι υπεροχος δεν βρεχει το γηπεδο θα εχει 60.000 θεατες που θα κανουν τρομερη την παρουσια τους και μια Ντορτμουντ που θα παιζει επιθετικα απο το πρωτο λεπτο και εναν Ολυμπιακο ταμπουρομενο να παιζη με ξαφνικες αντεπιθεσεις ..
.

Δεν υπαρχει αλλο απο το σιγουρο Οβερ 3.5 στο 3.75 στη 


Απο το Ηλιολουστο Ντορτμουντ Σατανογρια ......


---------------------------------------------





Δεν υπάρχουν σχόλια: