Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗ NOVA

Πριν από λίγο τελείωσε ο αγώνας-μαρτύριο για το Νο.1 τενίστα στον κόσμο Nοβακ Τζοκοβιτς,απέναντι στον Dolgopolov και λέω αγώνας-μαρτύριο επειδή σήμερα το μεσημέρι ο διάσημος τενίστας εχασε τoν αγαπημένo του παππού και ήταν συντετριμένος

Με το τέλος του αγώνα,όπου νίκησε 2-1 σετ σήκωσε τα χέρια στον ουρανό,είπε κάτι στα σέρβικα και ξέσπασε σε λυγμούς.Το ίδιο και ο προπονητής του του στην εξέδρα.Όταν ήρθε η ώρα να βάλει την καθιερωμένη υπογραφή στην κάμερα,τα χέρια του έτρεμαν με αποτέλεσμα να του πέσει ο μαρκαδόρος.Τέλος,για πρώτη φορά στην καριέρα του,χρειάστηκε να μπει μέσα στο κορτ άνθρωπος προκειμένου να του μεταφέρει το σάκο με τις ρακέτες!

Όλα τα παραπάνω ο απαράδεκτος εκφωνητής της NOVA,όντας κυριολεκτικά στον κόσμο του,τα απέδωσε στη δύσκολη επικράτηση επί του αντιπάλου του και δεν σταμάτησε να λέει «βλέπετε το Τζόκοβιτς να κλαίει επειδή πήρε μια δύσκολη νίκη».

Είναι μεγάλη ξεφτίλα εκ μέρους της NOVA και προσβολή απέναντι στους πελάτες-συνδρομητές της,να βάζει τον κάθε άσχετο να περιγράφει κάνοντας αγγαρεία,επειδή,όπως και να το κάνουμε,το τένις δεν είναι τόσο δημοφιλές,όσο το ποδόσφαιρο.

Ντροπή σας κύριοι..........

Πάνος Μαρκόνης

6 σχόλια:

Κέλλυ είπε...

Μήπως να το ξανακοίταγες το σχόλιο; Αλλού διαβάζω ότι ο παπούς του ανθρώπου πέθανε, όχι η γιαγιά του. Και πάλι όμως δε καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να με ενδιαφέρει, εγώ τέννις ήθελα να δω!

Πάνος είπε...

Δεν έχω απάντηση στο σχόλιό σου αγαπητή Κέλλυ,από τη στιγμή που είσαι εκούσιο θύμα και πληρώνεις για να σε παραπληροφορούν και να σε δουλεύουνε.Καλή συνέχεια στην απόλαυση και...περαστικά σου!

giaolaftaieioolympiakos είπε...

Tι περιμένεις από τα καργιολάκια της NOVA; Ο κάθε φυτευτός μογραφίσκος κατσικώνεται και μας πλασάρεται ως αθλητικός ειδήμων. Τους ξέρουμε απ'έξω και ανακατωτά τους κυρίους. Ούτως ή άλλως, μια ζωή στην ανακύκλωση είναι: κάνουν το αγροτικό τους στη ΝΟVA και τσούπ στην Κρατική Τηλεόραση, ή τούμπαλιν. Το ποιός πέθανε (αν ήταν ο παππούς ή η γιαγιά του Τζόκοβιτς) δεν είναι το ζητούμενο αυτό καθ'αυτό. Το θέμα είναι ότι ο γραφισκός δεν είχε ιδεά για τον χαμό ενός συγγενικού προσώπου του Τζόκοβιτς. Κάτι για το οποίο όλα τα αθλητικά site γράφουνε.

Μια ζωή μέσα στην μόστρα για το με πόσες κάμερες θα καλυφθεί ο "Χ" αγώνας, σε 3D αναμετάδοση, για τους εκατομμύρια συνδρομητές και αρχίδια καπαμά. Στην Ευρώπη, όμως, κότες! Σούζα μπροστά στον καπετάνιο όταν έκανε το ΝΤΟΥ στο δημοσιογραφικό Μπούθ της NOVA.

ΝΟVA μαμήσου και αντε παραιτήσου

Πάνος είπε...

Επίσης άξιο αναφοράς ένας τύπος που περιγράφει αγώνες - σήμερα έκανε την περιγραφή του Αρσεναλ-Τσελσι - με εμφανές πρόβλημα δυσλεξίας που δεν καταλαβαίνεις τι λέει.Ο τύπος είναι λες και την ώρα που μιλάει μασάσει φυστίκια αράπικα.Ευτυχώς βέβαια που υπάρχει και η αγγλική περιγραφή γιατί αλλιώς δεν παλεύεται η δουλειά.
ΥΓ.Η Κέλλυ πρέπει να είναι υπάλληλος της NOVa και να ήταν πάνω από το κείμενο,αφού το γιαγιά που γράφτηκε εκ παραδρομής ήταν ζήτημα αν έμεινε 10 λεπτά στο κείμενο πριν διορθωθεί χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

βρε ... γιατι το
φορουμ ειναι οφ ?
Λιακος

Πάνος είπε...

Δεχτήκαμε επίθεση και προσπαθεί από χθες ο Σπύρος να το επαναφέρει