Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Γεννημένος Γαύρος δηλώνει ο Κοντρέρας

update 18-08-2012

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Πάμπλο Κοντρέρας για τα επόμενα δύο χρόνια».


«Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο του Ολυμπιακού και τον πρόεδρο και θα κάνω τα πάντα για τους δικαιώσω.»

Μετά τον Κώστα Μανωλά,άλλος ένας γεννημένος γαύρος πιάνει λιμάνι και κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές δηλώσεις του παίκτη,από μικρός συνήθιζε να στολίζει το δωμάτιό του με αφίσες του Δεληκάρη και του Σιδέρη (τα έχει τα χρονάκια του ο Χιλιανός),ενώ δε βλέπει την ώρα να γίνει παρτενέρ του Κώστα Μανωλά στο κέντρο της άμυνας και οι δυο μαζί να φτιάξουν τη χαρά των Ευρωπαίων επιθετικών στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Εμείς βέβαια θα μείνουμε με την απορία,γιατί ο Βαγγέλας τσιγκουνεύτηκε να δώσει τα λεφτά για να κρατήσει το Μέλμπεργκ,αφού πήρε ένα σκασμό εκατομμύρια,τόσο από την ΟΥΕΦΑ,όσο και από τις επικείμενες μεταγραφές των Μιραλάς και Τόρο.

Οβεράκι λοιπόν ο γαύρος σε κάθε παιχνίδι και καλά μας κέρδη.

ΥΓ1.Αν τελικά αποκτηθεί στη θέση του Μιραλάς,ο επίσης γεννημένος γαύρος Βιεϊρίνια,τότε ποιος προλαβαίνει τα τιβιτίσματα για παραρτήματα του τζάμπα βάζελου;




















ΥΓ2.Να δω τον Πάμπλο Γκαρσία με το δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος και τι στον κόσμο


2 σχόλια:

giaolaftaieioolympiakos είπε...

O MΕΓΑΛΟΣ, τιτανοτεράστιος, ο κουβαρντάς, ο άφραγκος Ωνάσης Βουτσάς, το κακέκτυπο του Bud Spencer και του Steve του Ντούζου, Ευάγγελος Μαρινάκης του Μυλτιάδη και της Ειρήνης, βάζει πακτωλό χρημάτων για την γκάβλα του, την αρρώστια του, και εσείς όλοι ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΤΕ! Αν ήταν η ζήλια ψώρα, θα γέμιζε όλη η χώρα.

Βαγγέλα, μη τους ακούς! Άκου εμένα. Συνέχισε με την ασύστολη Ελληνοποίηση και μεις θα σε στηρίξουμε με νύχια, με δόντια και λιαν συντόμως με δυο ανοιχτές παλάμες. Συνέχιζε να παντελονιάζεις και να χαρτζιλικώνεις τον Χελάκη και την Έφη Πίκουλα για να σου βάζουν πλάτες και σύντομα θα γίνει η μούρη τους κρέας. Μόνοι τους θα το κάνουν δηλαδής, μην πά ο νους σου αλλού.

Συνέχιζε να παντελονιάζεις τα 26 μύρια από το Τσου Λου, συν όλα τ'αλλα από μεταγραφή Ριέρα συν τα φετινά, και σύντομα θ'ακούσεις τα εξαμάξης.

Κράτα γερά, Βαγγέλα. Εμείς σε στηρίζουμε και θα σε στηρίζουμε εσαεί. Επόμενη κίνηση MAT είναι να φέρεις στο Λιμάνι τον μικρό τόφαλο Βιερίνια που βολοδέρνετεαι κάπου στα αριστερά του πάγκου της Βόλφσμπουργκ. Είναι δικό μας παιδί ο Βιερίνια, γέννημα θρέμμα Περαιώτης και από μικρό παιδί στου Καραϊσκάης στα "πέτρινα χρόνια."

Κάπου εδώ σ'αφήνω Βαγγέλα, γιατί εμείς τα φορτωμενάκια πρέπει να βγάλουμε και κανά μεροκάματο, βλέπεις. Έτσι μετά να πα να το σκάσουμε στα φθηνά διαρκείας που έχεις βάλει.

τα λέμε,

Πάνος είπε...

Όπως φαίνεται θα τον γλυτώσουμε το Βιερίνια και τα σουβλατζίδικα στον Πειραιά έχουν κρεμάσει μαύρες σημαίες.Δεν είναι και λίγα τα δίπιτα που θέλει στην καθησιά του το γαυράκι.Όσο για τα παραπανίσια κιλά...μπόϊ είναι χεχε