Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Τα πιτσιρίκα του αΡούλη ψηφίζουν αεΚούλα


Θυμάμαι όταν είχα ανέβει στο Βικελίδης με το φίλο μου το Γιώργη εκείνους τους σουρωμένους στην εξέδρα που έλεγαν και ξανάλεγαν «ο Άρης είναι ιδέα» !

Έτσι όμως που πάνε τα πράγματα ο Άρης είναι «ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα».

Το ξεκίνημα έγινε με τον Μουγαδιάρη,ακολούθησε ο Κουρέλας (πήγε στην ομάδα που τον αντιπροσωπεύει),συνεχίζεται η κατρακύλα με τον Κατίδη,ενώ στην ΑΕΚ δείχνουν σίγουροι ότι το καρέ θα συμπληρωθεί και με τη σύγχρονη έκδοση του Καραγκούνη (Γκανιώτας)!

Μπορώ να καταλάβω και να δικαιολογήσω τη μετακίνηση ενός λεγεωνάριου όπως ο Κοντρέρας, ειδικά προς μια ομάδα από όλες τις πλευρές ανώτερη,όμως δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να τρέχουν όλα τα πιτσιρίκια του Αρη στην ΑΕΚ,που και φαληριμένη είναι και δεν απέχει πολύ σε ιστορία από την ομάδα της Σαλονίκης.

Στην τελική υποτίθεται πως τα πιτσιρίκια παίζουν για τη φανέλα και εδώ έχουμε να κάνουμε με παιδάκια που είναι στην ομάδα του Άρη από τις ομάδες κάτω των 17!!!

ΥΓ...Επίσης μια απορία σχετικά με τον τεράστιο Κατσαβάκη.Τι άλλο γκολ πρέπει να φάει ο κουνελοπνίχτης Βελίδης για να παίξει εκείνο το λάστιχο της Εθνικής Νέων,ο Διούδης;


Δεν υπάρχουν σχόλια: