Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

ΠΑΟΚ:Η Ευρώπη τιμωρεί τις βλαχομαγκιές


Τα επεισόδια που έγιναν πριν την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ραπίντ Βιέννης στην Τούμπα στοίχισαν στον «δικέφαλο» καθώς τιμωρήθηκε από την ΟΥΕΦΑ με «βαριά καμπάνα» που είναι ετήσιος αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τριετή αναστολή, τρία παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών και 150.000 ευρώ πρόστιμο.

gazzetta


Κατά τη γνώμη μου στα μαλακά έκατσε ο ΠΑΟΚ αφού με τα επεισόδια αυτά έδειξε ότι δεν αξίζει να εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Ευρώπη.Τουλάχιστον στα ευρωπαϊκά κύπελλα,οι υπόλοιπες ομάδες κρατούν ένα ανεκτό επίπεδο.Θεωρώ ότι για το καλό το δικό του,αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου θα έπρεπε να μείνει μερικά χρονάκια έξω π.χ 4-5 μέχρις ότου καταφέρει να καθαρίσει τις τάξεις των οπαδών του.Υπάρχει έτσι μια ελπίδα να τον μιμηθούν και οι υπόλοιποι.

Δεν είναι δυνατόν μερικοί τσαμπατζήδες να στερούν με τις βλαχομαγκιές τους από τους αγνούς οπαδούς που πληρώνουν την ευκαιρία να δουν την ομάδα τους.

Κάποτε πρέπει να πάρουν δρόμο από το ποδόσφαιρο όλοι αυτοί οι μεροκαματιάρηδες οπαδοί και να καταργηθούν οι οργανωμένοι σύνδεσμοι.

Κάποτε πρέπει να πάψουν να αποτελούν πρότυπο για τα 15χρονα όλοι αυτοί οι μαστουρωμένοι,που δήθεν ματώνουν για την ομάδα και τη ακολουθούν (τσάμπα) παντού.

Κάποτε πρέπει να σταματήσουν αυτές οι δήθεν αδελφοποιήσεις με οπαδούς άλλων ομάδων,που ο μοναδικός σκοπός τους είναι να ανταλλάσουν .... «ταμπάκο» και χάπια για την ... υπέρταση.

Κάποτε πρέπει και στην Ελλάδα να εφαρμοστούν η νόμοι και να εξαφανιστούν οι σουλατσαδόροι από τους αγωνιστικούς χώρους.

ΥΓ.Σύμφωνα με τα γραφόμενα,οι βλαχόμαγκες ήδη ετοιμάζονται για τη ρεβάνς στην Αυστρία χωρίς φυσικά να σκέφτονται ότι ακόμα και το παραμικρό θα τους στοιχήσει τη διπλάσια τιμωρία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: