Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Ο Βύντρα φεύγει,ο Σισέ έρχεται και ο Φάμπρι είναι εδώ

Δεν πρόλαβα να ανεβάσω την ανάρτηση για τον παπά που χρόνια τώρα τρώνε οι βάζελοι και σήμερα είχαμε συνταρακτικές εξελίξεις:


Ακριβή κρίθηκε η μεταγραφή του πασίγνωστου Ντίνα από την Παναχαϊκή,ο «κλεισμένος» εδώ και τόσο καιρό ΝτεΒινσέντι έπιασε λιμάνι,Λάζαρος,Βύντρα,Λέτο και ποιος ξέρει πόσοι ακόμα φεύγουν επειδή έχουν πολύ υψηλά συμβόλαια,σήμερα όμως έσκασε η βόμβα!ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΣΙΣΕ. ή έστω για να μην αδικούμε το λειτούργημα της δημοσιογραφίας (xo xo xo) «Ψάχνει το θαύμα με Σισέ».

Νέα όνειρα για τα πράσινα πρόβατα,μετά το φυσιολογικό φινάλε του σεναρίου με τον πρίγκηπα (των φαναριών),που θα τους έκανε Πόρτο!

Νέα κρυφή ελπίδα στον οπαδό της αλογοτροφής,ακριβώς ίδια με εκείνη του σεναρίου Τσάκα «κι αν μια στις χίλιες γίνει;».

Εντελώς ενημερωτικά αναφέρω μια μικρή (έως ασήμαντη) λεπτομέρεια είναι το συμβόλαιο του Γάλλου με την ΚΠΡ,που αγγίζει το 1,7 εκ.€€€!

Ζούμε λοιπόν να δούμε την επιστροφή του Τζιμπρίλαρου στον ΠΟΑ,να αγωνίζεται με την Κ-20 για νέους θριάμβους.Έχει και Καραϊσκάκη ο 2ος γύρος,ας μην ξεχνιόμαστε.



Χθες πάντως ο ΠΟΑ έκλεισε το θέμα του προπονητή,αντικαθιστώντας τον κιθαρίστα Ρότσα Μουμπλή με τον διεθνούς φήμης προπονηταρά Φάμπρι,που για χάρη της αλογοτροφής άφησε στα κρύα του λουτρού τον Φλορεντίνο Πέρεθ και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Λάτρης της άμυνας ο καταξιωμένος κόουτς,διαθέτει ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό,έχοντας εργαστεί σε μεγαθήρια του ποδοσφαίρου της Ιβηρικής χερσονήσου,που το όνομά τους προκαλεί δέος.Δείτε μερικά από αυτά: Μέριδα, Λογκρονιές, Έλτσε, Χιμνάστικ, Μούρθια, Ουέσκα,Αλμερία & Αλαβές όταν έπαιζαν στις μικρές κατηγορίες,Καρταχένα,Οβαρένσε,Καμπομαϊορένσε, και τέλος την πασίγνωστη Μάρκο που έχει σημαδιακό όνομα.Και το λέω αυτό επειδή δεν αποκλείω μετά από καμιά 20αριά μέρες,αν αντέξει και τόσες με τον Αλαφούζο στο σβέρκο του,να αναλάβει τη Μαρκό που είναι πράσινο παράρτημα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τον Αλαφούζο στο τιμόνι του ΠΟΑ αποκλείεται να πλήξουμε,όπως επίσης ΑΧΑΣΤΟ το γεγονός ότι δεν θα βάλει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ευρώ από την τσέπη του για το σύλλογο της αλογοτροφής.Οι στοιχηματικές εταιρίες πάντως έχουν ήδη χάσει τη μπάλα.Δείτε ποιον έχει στη φωτογραφία,με την οποία διαφήμιζε την εξέλιξη του σημερινού αγώνα του βάζελου με την αρμάδα του Αγγελάρα και θα καταλάβετε.





Δεν υπάρχουν σχόλια: