Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2008

Mε οδηγό τον ΠΑΠΑΓΑΛΟ !!!

update 21:50 TENIS ανδρών-γυναικών στα σχόλια
update 15:50 Στα σχόλια οι πρώτες ΠΑΠΑΓΑΛΙΕΣ της ημέρας
Καλή μέρα η χθεσινή για μένα.Βγήκε αποθεματικό εισόδημα για να παίζω τσάμπα τουλάχιστον ένα μήνα!Βασικό ρόλο στην επιτυχία ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ που χθες σάρωσε στην κυριολεξία.Τα χθεσινά όμως περάσανε και παμε στα φρέσκα κουλούρια.
ΟΛΛΑΝΔΙΑ:
Twente Enschede - Groningen : Η περιοδικότητα των μεταξύ τους αγώνων με βάση την προϊστορία δείχνει 2πλο.Έρθει δεν έρθει σίγουρα αξίζει το ρίσκο.
Venlo VVV - Eindhoven PSV & NEC Nijmegen - Ajax Amsterdam Αξίζουν οι ισοπαλίες σε δελτίο με ζητούμενα.Ειδικά για τη μπουκομάδα τον Άγιαξ.
Greek 2nd league :
Θrasivoulos - Kastoria AO Το 7αρακι που βρίσκω στο 2πλο θα το αγοράσω επειδή ο κόσμος δεν είναι και τόσο αγγελικά πλασμένος.
Panthrakikos - Kalamata AO Έλα ρε παιδιά ποιος Πανθρακικός τώρα σε απόδοση 1,49 για αμερικανάκια μας έχουνε περάσει;Φυσικά τα γατόνια στον ΟΠΑΠ την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια.
Kerkyra - Ilyssiakos & Agrotikos Asteras - Chaidari Πολύ βολική η μοιρασιά εδώ με πιθανότητα λευκής ισοπαλίας και under από χέρι.
Italian Serie A :
Palermo - Siena Οβεράκι το βλέπω χωρίς να αποκλείω και την έκπληξη.
Udinese - Milan AC Καλώς τη Μίλαν τη μπουκομάδα.Μια χαρά με πλήρωσε η ημιανατροπή που έκανε στο κύπελο μεσοβδόμαδα οπότε θα κυνηγήσω και σήμερα κάποιο "πονηρό" ποντάρισμα.
Spanish Primera Division
Zaragoza - Murcia Real Όσο με πληρώνει τόσο θα την κοντράρω τη Σαραγόσα.Ωραίο ποδαρικό της έκανε ο βατραχοπρίγκηπας και την έχει πάρει το ποτάμι.Μια χαρά πληρώνουνε οι ανατροπές και κάτι τέτοιο θα κυνηγήσω.
Levante - Mallorca Ποια Λεβάντε ; Κόντρα στην τσιριλομάδα και το ταμείο σίγουρο.
Osasuna - Bilbao Κάτι έχω στο μυαλό μου αλλά θα περιμένω τους παπαγάλους.
Greek 1st league Τελευταία άφησα τη ΣούπαΛίγκα
Panathinaikos Athens - Ergotelis
Δεδομένη η δυσκολία του βάζελου απέναντι σε κλειστές άμυνες και επίσης δεδομένο το 11-0-0 με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα ο προπονητής(?)Καραγεωργίου.Ημίχρονο Ισοπαλία,(Χ/1)Η/Τ και ίσως καμιά ολική ανατροπή ότι αξίζει να ψωνίσει κανείς από αυτό το ματσάκι.
OFI Crete - Olympiakos Piraeus Συνηθίζει να πετάει ένα ημίχρονο στα σκουπίδια ο Λεμονής με αλχημείες.Αν δω κανένα Μενδρινό στο αρχικό σχήμα θα μπώ κόντρα στο γαύρο και θα περιμένω την ευκαιρία να βγω με κέρδος.

Καλή επιτυχία.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Oι σημερινές ΠΑΠΑΓΑΛΙΕΣ είναι οι παρακάτω με σειρά αξιολόγησης όπως πάντα :
Real Zaragoza - Murcia 1
Atletico Madrid - Real Madrid 1
522:Ουντινέζε-Μίλαν 2 (1.75)

Ανώνυμος είπε...

Aς δούμε τους σημερινούς αγώνες με την ελπίδα να μην πάει χαμένο το ξενύχτι :
Blake James - Cilic Marin 1.70 - 2.10 Εκπληκτικό τουρνουά για τον Κροάτη ωστόσο το 1,70 στο χοντροκώλη δεν είναι για κόντρα.
Federer Roger - Berdych Tomas 1.10 - 6.75 Τα θαύματα μια φορά γίνονται οπότε Καλώς τα παιδιά 3-0.
Ferrero Juan-Carlos - Ferrer David 2.28 - 1.58 Ανερχόμενη δύναμη ο Φερερ αλλά ο Φερέρο δεν είναι αμελητέα ποσότητα όπως έγραψα και χθες.Σαν αβγό τον καθάρισε το Ναλμπαντιαν.Δύσσκολο αλλά λέω Φερερ (όχι της ΑΕΚ!)
Djokovic Novak - Hewitt Lleyton 1.17 - 4.67 Πιθανή έκπληξη εδώ και το δικό μου ποντάρισμα είναι ότι θα πάρουν σετ και οι δυο (Lay 3-0).

Ανώνυμος είπε...

C. Wozniacki - A. Ivanovic 6.25 - 1.10 Θα είναι έκπληξη αν πάρει σευ η Δανέζα από την πεντάμορφη Σέρβα.
V. Williams - M. Domachowska 1.09 - 6.68 Καθαρή νίκη 2-0 κι εδώ για τη Βενους.Ποια ντοματόφσκα;
N. Petrova - A. Radwanska 2.25 - 1.60 Αυτή η μικρή κακομούτσουνη Πολωνή είναι ικανή να κερδίσει μετά την Κουζνετσόβα και την Πέτροβα ωστόσο εγώ θα την παίξω να χάσει 2-0 σετ επειδή βρίσκω την απόδοση προκλητικότατη.
M. Kirilenko - D. Hantuchova 2.30 - 1.60 Επίσης προκλητικό το 2-0 για την Κιριλένκο που θα το τιμήσω σε αυτή τη σύγκρουση των μοντέλων για την οποία αξίζει σαν οφθαλμόλουτρο να μείνουμε ξύπνιοι απόψε.

ΣΗΜ : Οι αποδόσεις είναι από μια ιντερνετική στοιχηματική εταιρία.Ο ΟΠΑΠ την παλεύει τη δουλειά αλλά ακόμα βρίσκεται σε προϊστορικό στάδιο.

Ανώνυμος είπε...

Ωρα Ελλάδος 01+15

μόλις σηκώθηκα και πινω τον πρωτο καφέ της ημερας .

Αλλα επειδη εισε μεγάλος τιπστερς
λολ λολ λολ σε ακολουθω στο χαλαροοο για να κανω την έναρξη της ''ημερας'' :) μου ενδιαφέρουσα .

χεχεχεχεχ

λιακος